Pistorius'un yargılandığı davada kanlı görüntüler yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Pistoriusun yargılandığı davada kanlı görüntüler yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:19

Paralimpik atlet Oscar Pistorius'un kız arkadaşını öldürmekten yargılandığı davada mahkeme Steenkamp'ın otopsi fotoğraflarını yayınladı.

Haberin Devamı

Olimpiyatlara katılan ilk paralimpik atlet olarak tarihe geçen ve kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı öldürmekten suçlu bulunan Güney Afrikalı sporcu Oscar Pistorius'un davasında mahkeme, otopsi fotoğraflarının yayınlanmasına izin verdi.

Kız arkadaşını hırsız sandığı için öldürdüğünü kanıtlamaya çalışan Pistorius dün gerçekleşen duruşmada protez bacakları olmadan ne kadar zorlandığını göstermek için protezleri olmadan salonda yürüdü.

Oldukça zorlandığı görülen Pistorius, yürürken gözyaşlarını tutamadı. Pistorous yürürken Steenkamp'ın babası da onu izledi.
Bunun üzerine Savcı Gerrie Nel ise Pistorius tarafından silahla dört kez vurularak öldürülen Steenkamp'ın kanlar içindeki fotoğraflarının mahkemeye gösterilmesini talep etti.

Pistoriusun yargılandığı davada kanlı görüntüler yayınlandı

Haberin Devamı

Yargıç Thokozile Masipa, ünlü sporcunun etkisi artırılmış Black Talon kurşunlarıyla öldürdüğü Steenkamp'ın altı fotoğrafının yayınlanmasına izin verdi.

İlerleyen saatlerde ise Steenkamp'ın ailesinin talebiyle televizyondan naklen yayınlanan duruşmada, ünlü modelin otopside çekilen fotoğrafları yayınlandı.

Pistoriusun yargılandığı davada kanlı görüntüler yayınlandı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!