Pirelli Hollywood’a giriyor

Güncelleme Tarihi:

Pirelli Hollywood’a giriyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2006 00:00

Pirelli, Pirellifilm ile dünya genelindeki pazarlama ve reklam stratejilerini yeni bir iletişim kanalına taşıyor. Pirelli, "Kontrolsüz güç, güç değildir" sloganını günümüzün en ünlü yıldızlarının başrol oynadıkları filmlerle her yıl farklı bir şekilde yorumlayacak.

Zamanının çok ötesinde hareket etmeyi kendine ilke haline getiren Pirelli, bu filmleri yayınlamak için ana kanal olarak internet’i seçti. Pirellifilm’in bu serideki ilk filmi olan "The Call", iyi ve kötü arasındaki sonsuz savaş hakkında karanlık gotik bir etki bırakan bir korku filmi. Başrollerini John Malkovich ve Naomi Campbell’ın oynadığı filmin yönetmenliğini "King Arthur" ve "Training Day" filmlerinin yönetmeni Antoine Foqua yaptı.

Geçtiğimiz sonbaharda Roma’daki Santo Spirito Hastanesi’nde ve terk edilmiş bir sanayi deposunda bir haftada çekilen filmin üç ay süren post prodüksiyon aşamasının tamamı ise, Hollywood’daki stüdyolarda gerçekleştirildi. Pirellifilm’in ilk kısa filmi olan The Call’un ilk gösterimi, Mart ayının sonunda www.pirellifilm.com adresinde yapılacak ve diğer tüm yayımlar da bu site üzerinden gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!