Pinto'dan taraftara övgü

Güncelleme Tarihi:

Pintodan taraftara övgü
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2012 18:08

Bursaspor'un başarılı forvet oyuncusu Sebastian Pinto, “Fanatik ve ateşli bir taraftar var ve desteklerini gösteriyorlar. Takımı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar” dedi.

Pinto, Bursaspor TV'de yayımlanan “Santra” programına katıldı. Şilili futbolcu, yeşil-beyazlı takıma devre arasında katıldığını anımsatarak, takıma ve arkadaşlarına kısa sürede alıştığını söyledi.

Bursaspor'a ilk geldiğinde en önemli sorununun “dil bilmemek” olduğunu vurgulayan Pinto, halen bununla ilgili pürüzler bulunduğunu, ancak genel anlamda kente, takıma ve camiaya alıştığını kaydetti.

Pinto, transfer olduğunda Bursa kenti ve takım hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını dile getirerek, “Sadece Bursaspor'un şampiyon olduğunu duymuştum. Fakat Bursa'ya geldiğimde şehir ve taraftar benim için sürpriz oldu. Fanatik ve ateşli bir taraftar var ve desteklerini gösteriyorlar. Takımı hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar” diye konuştu.
“Gol attın ve taraftarlarca çabuk benimsendin. Bunu nasıl değerlendiriyorsun?” sorusunu Pinto, “Benim için de çok önemli. Taraftarın ve takım arkadaşlarımın beni benimsemeleri, benim için ekstra motivasyon oluyor” diye yanıtladı.

Şilili forvet oyuncusu, Bursaspor'un ligi ilk 4 arasında bitirme şansının halen bulunduğuna belirterek, “Toplantılarda da hocamız bize bahsediyor. Hedeflerimiz doğrultusunda ilk 4'e girme şansımız var. Diğer takımların göstereceği performans da önemli. Maçları kazanıp, diğer takımlara bakmadan en iyi şekilde sezonu bitirmek istiyoruz” dedi.

Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Batalla ile uyumu konusunda ise Pinto, “Pablo Martin Batalla ile aynı dili konuşmamız avantaj. Onun mevkisiyle benim mevkimin yakın olması da avantaj. Birbirimizi anlamamızı çok büyük avantaj olarak görüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Pinto, “Gelecekle ilgili hedeflerin nedir?” sorusunu da, “Benim için önemli olan bugün ne yaptığım. Kendimi geliştirip, takıma faydalı olmak için çalışıyorum. Takımın başarısı için ne gerekiyorsa onu düşünüyorum” cevabını verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!