Pınar Karşıyaka Trabzonspor Medical Park'ı konuk ediyor

Güncelleme Tarihi:

Pınar Karşıyaka Trabzonspor Medical Parkı konuk ediyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2013 12:16

Beko Basketbol Ligi'nde 13. haftaya 4. sırada giren Pınar Karşıyaka, yarın cezası nedeniyle sadece kadın ve 14 yaş altındaki çocukların izleyeceği müsabakada Trabzonspor Medical Park'ı konuk edecek.

Haberin Devamı

Ligde İzmir'de oynadığı 6 maçta sadece Galatasaray Liv Hospital'a mağlup olan yeşil kırmızılı, deplasmanda henüz galibiyeti olmayan Trabzonspor Medical Park'la yarın saat 15.00'te Karşıyaka Spor Salonu'nda karşılaşacak. Galatasaray Liv Hospital maçında aldığı 2 maçlık cezayı Trabzonspor Medical Park karşılaşması ile tamamlayacak Pınar Karşıyaka, yarın da kadın ve 14 yaşın altındaki çocukların desteğiyle maça çıkacak. Pınar Karşıyaka'nın eski başantrenörü Hakan Demir ve eski genel menajeri Nihat Mala'nın görev yaptığı Trabzonspor Medical Park, ligde 2 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 14. sırada bulunuyor. Ligde rakibiyle oynadığı 4 müsabakada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Pınar Karşıyaka, son 3 karşılaşmayı kayıpsız geçti.


ULEB Avrupa Kupası
Öte yandan Pınar Karşıyaka'nın ULEB Avrupa Kupası I Grubu'nda oynayacağı maçların tarihleri netleşti. Buna göre grupta ilk maçını 8 Ocak Çarşamba günü deplasmanda Alman ekibi Ratiopharm Ulm ile oynayacak Pınar Karşıyaka'nın diğer müsabakalarının tarihleri şöyle:

Pınar Karşıyaka-Nanterre (Fransa) (15 Ocak Çarşamba)
FoxTown Cantu (İtalya)-Pınar Karşıyaka (22 Ocak Çarşamba)
Pınar Karşıyaka-FoxTown Cantu (20 Ocak Çarşamba)
Pınar Karşıyaka-Ratiopharm Ulma (12 Şubat Çarşamba)
Nanterre-Pınar Karşıyaka (19 Şubat Çarşamba)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!