Piknik yolunda kaza: 2 ölü, 8 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Piknik yolunda kaza: 2 ölü, 8 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2016 17:20

Piknik yolunda kaza: 2 ölü, 8 yaralı

Haberin Devamı

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde pikniğe gidenlerin bulunduğu kamyonetin devrilmesi sonucu 1'i çocuk 2 kişi öldü, 4'ü çocuk 8 kişi yaralandı.
Elmalı'ya bağlı Ovacık Mahallesi'nden piknik için yola çıkanların bulunduğu Abdullah Demir (57) yönetimindeki 07 ZHR 21 plakalı kamyonet, Korkuteli'ne bağlı Avdan Mahallesi yakınlarında öğle saatlerinde mıcırlı yolda kontrolden çıkarak, yol kenarındaki kayalık zemine çarpıp takla attıktan sonra yan yattı. Kazada, aracın içinde ve kasasında oturanlardan Raif Kağan Okumuş (8) ile  ındaki Veli Demir (55) yaşamını yitirirken, sürücü Abdullah Demir ile Rukiye Arı (34), Ümmü Gökçen (34), Teslime Zehra Arı (10), Abdullah Bedirhan Arı (8), Alihan Emre Arı (14), Zehra Demir (60) ve Muharrem Gökçen (10) yaralandı.
2 YARALININ DURUMU AĞIR
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi. Ambulanslarla hastaneye götürülen yaralılardan durumu ağır olan Alihan Emre Arı ile Abdullah Bedirhan Arı kardeşler Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazada yaşamını yitiren Veli Demir ile Raif Kağan Okumuş'un cenazesi ise otopsi için Korkuteli Devlet Hastanesi morguna konuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!