PFDK Yusuf Şimşek'i 7 maçla cezalandırdı

Güncelleme Tarihi:

PFDK Yusuf Şimşeki 7 maçla cezalandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 07:33

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek'e şok ceza. Genç teknik adam PFDK tarafından 7 maçla cezalandırıldı. Kurul yaptığı açıklamada cezanın gerekçesi olarak Şimşek'in hakeme hakareti ve idari tedbirli olmasına rağmen soyunma odasına girmesini gösterdi.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Kasımpaşa ile oynanan Spor Toto Süper Lig maçında karşılaşma hakemine hakaret ettiği ve idari tedbirli olduğu halde soyunma odası koridorunda yer aldığı gerekçesiyle Yusuf Şimşek'e, 7 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 46 bin lira para cezası uyguladı.

Gaziantepsporlu futbolcu Ognjen Vranjes, Osmanlıspor maçında rakibine yaptığı şiddetli hareketi nedeniyle 3 maç men ve 13 bin lira para cezası aldı.

Kurul, Trabzonspor Kulübü'nü 30 bin, Gaziantepspor Kulübü'nü de 15 bin lira para cezası ile cezalandırdı.

PFDK, Mersin İdmanyurdu'nun Medicana Sivasspor ile deplasmanda yaptığı maçta konuk takım tribününde bulunan seyircilerinin, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine hükmetti.

PTT 1. Lig'de oynanan Adana Demirspor-Kardemir Karabükspor maçında, kapalı tribünde bulunan ev sahibi ekibin seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verildi. PFDK ayrıca Albimo Alanyaspor-Adana Demirspor karşılaşmasında konuk takım tribününde bulunan taraftarların, elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesini kararlaştırdı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!