Peugeot Team’dan Teröre Tepki Konvoyu

Güncelleme Tarihi:

Peugeot Team’dan Teröre Tepki Konvoyu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2016 16:11

KAYSERİ

Ankara ve Diyarbakır’daki terör saldırılarını protesto için Peugeot TEAM Kayseri tarafından organize edilen teröre tepki konvoyuna 350 araç ve sahibi katıldı.
Kadir Has Stadyumu arkasında toplanan araçlar, şehir turu atarak Kartal Şehitliği’ne kadar geldi. Konvoyla Kartal Şehitliği’ne gelen vatandaşlar, şehitlik anıtına çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra açıklama yapan Peugeot TEAM Kayseri ekibinin yönetici Hüseyin Akpınar, "Yine bir konvoy düzenledik arkadaşlarla geldik amacına uygun bir şekilde ve her hangi bir kaza bela çıkmadan şehitlerimize duamız ettik. Son günlerde yaşanan bir çok olay var ve bir çok şehidimiz var yaralılarımız var. Allah’tan acil şifalar diliyoruz onlara" dedi.
"Bu gün toplanmamızın amacı da Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden şehitlerimiz için, Diyarbakır’daki şehitlerimiz için ve diğer şehitlerimiz için" diyen Hüseyin Akpınar, "Severek yapmıyoruz hoşumuza giderek burada değiliz. Lanetlemek içinde burada değiliz, bunun artık lanetlenecek bir tarafı kalmadı. Bu işin tamamen bitmesini, kökünün kazınmasını istiyoruz. Buradan bütün Türkiye’ye sesleniyoruz arkadaşlarımızla birlikte biz biriz, tekiz, bir bayrak için tek devlet için buradayız ve bunu herkes böyle bilsin böyle anılsın. Türkiye Cumhuriyeti her zaman var olacak ve her zaman bizlerde bu bayrağın altında şehadete hazır bir vaziyette bekliyor olacağız. Her kez bunu duysun ve bilsin. Fransa da bomba patladı herkes profillerinin resmini Fransız bayrağı yaptı ama bizim şehitlerimiz var ve hiç kimse bir şey yapmıyor. Sadece seyrediyor. Biz seyretmek için burada değiliz. Özellikle söylüyoruz sahip çıkan herkesi bekliyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!