Petek yeni kitabını tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Petek yeni kitabını tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2018 10:36

Petek yeni kitabını tanıttı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, yeni yazdığı 'KUKLA, Küresel Güçlerin Yeni Oyuncağı: FETÖ' adlı kitabını tanıttı.

TBMM'de 15 Temmuz darbe teşebbüsünü araştırmak üzere kurulan komisyonun başkanlığını yürüten Ak Parti Burdur Milletvekili Petek, FETÖ'yü anlatan ikinci kitabını yayımladı. Komisyon çalışmaları başta olmak üzere FETÖ'nün geçmişi, alt yapısı ve bugüne kadar gelinen süreci araştıran Petek, '15 Temmuz İhanet ve Direniş' kitabının ardından şimdi de 'KUKLA, Küresel Güçlerin Yeni Oyuncağı: FETÖ' kitabını çıkardı.

Petek, FETÖ'yle ilgili ikinci kitabının TBMM'deki Darbe Araştırma Komisyonu'nda oluşturulan raporun içindeki belgeleri ve bilgileri medyanın, siyasetin, diplomasinin ve akademisyenlerin kolay ulaşabilmesi için özet bir çalışma olarak hazırlandığını belirtti. Kitapta 15 Temmuz'daki darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ'nün kuruluşundan 15 Temmuz'a kadarki süreci ve 2017'de de yaptığı faaliyetleri dönemsel olarak ortaya koymaya çalıştığını aktaran Petek, "Örgütün 1966- 1984 arası bir kuluçka dönemi olarak ifade ettik. 1984- 2007 arası palazlanma dönemi, 2007'den sonra 2017'e kadar ise FETÖ'nün saldırı dönemi olarak belirttik" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!