PES 2017 Şampiyonlar Ligi'nde sahne alıyor

Güncelleme Tarihi:

PES 2017 Şampiyonlar Liginde sahne alıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 07:35

KONAMI, PES 2017'yi Milano'daki UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde gösterecek.

Haberin Devamı

Konami Digital Entertainment B.V. bu yıl Milano'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini, UEFA Şampiyonlar Ligi eSpor etkinliğinin 2016 PES Dünya Finallerine ev sahipliği yapmak ve Pro Evolution Soccer Serisinin en yeni oyunu PES 2017'yi ilk kez göstermek için kullanacak.

"PES 2017'yi tanıtmak için Pro Evolution Soccer'a özel, dünyanın en büyük kulüp organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi Finalini ve son derece başarılı geçen PES Lig sezonunun final maçlarını kullanmamız çok uygun bir seçim," diyor Konami Digital Entertainment B.V. Başkanı Tomotada Tashiro. "Dünyanın en iyi 32 PES oyuncusunun mücadele etmek için bir araya geldiği bu turnuvada gerçekçilikte ve eğlencede yeni bir seviyeye çıkma arzumuzu da göstermiş olacağız. 27 ve 28 Mayıs tarihleri futbolun tüm güzel yanlarını kutlamakla geçecek ve biz de seriyi yepyeni bir seviyeye taşıyacak PES 2017'yi ilk kez göstermiş olacağız."

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi PES oyuncuları 27 – 28 Mayıs tarihleri arasında KONAMI'nin aynı zamanda PES 2017'nin erken versiyonunu göstereceği iki günlük bir turnuvada mücadele etmek için Milano'da toplanacaklar. Gamescom'un ünlü "En İyi Spor Oyunu" unvanını iki kez kazanan KONAMI sahaya önceki oyunların güçlü performansını temel alan, üst düzey maçlarda görülen kontrole odaklı oyunları ve yetenek ve olanakları yansıtan bir oyunla geri dönüyor.

KONAMI'nin devrim yaratan FOX Engine motoru bir kez daha, önemli oynanış yenilikleri ile seriyi yeni bir seviyeye çıkaracak oyunun özünü oluşturacak. PES 2017'deki temel odak diğer oyunculara karşı oynamanın verdiği eğlence üzerine kurulu ve tüm yeni özellikler de bu ruhu destekleyecek. Yeni oyunun merkezinde 'Gerçek Dokunuş' özelliği olacak ve bu özellik pas verme veya kontrol etme yollarını gerçekçi biçimde yansıtacak. Farklı futbolcular pas için farklı teknikler kullanır, Gerçek Dokunuş özelliği de karmaşık top fiziğini ve pas ayağa değdiğinde kullanılan kontrol nüansları sayesinde bu teknikleri taklit edecek. Bu yeni sisteme yeni 'Hassas Pas' sistemi eşik edecek. Hassas Pas özelliği topa sahip olan futbolcunun yeteneğini dikkate alan Gerçek Dokunuş özelliğini tamamlayarak her bir pasın isabet oranını belirleyecek. Topun futbolcunun konumuna bağlı olarak hareketi ve pasın atıldığı futbolcunun konumu bu isabetin hesaplanmasında dikkate alınacak ve mükemmel bir pasla defansı yarmanın verdiği o kendine has heyecanı yaşatacak. 

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi eSpor etkinliğinin 27 – 28 Mayıs tarihlerinde oynanacak 2016 PES Dünya Finalleri iki finaliste UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesi Stadio Guiseppe Meazza (diğer adıyla San Siro) stadında sahada final maçını oynama imkanını verecek. Final öncesi 32 oyuncu arasında yapılacak maçlar UEFA Şampiyonlar Ligi festival alanının yakınında bulunan Terrazza Martini'de gerçekleşecek. Oyuncular 23,000 Euro'luk ödül havuzu için mücadele ederken turnuvayı kazanan oyuncu 15,000 Euro ve UEFA Şampiyonlar Ligi Finali bileti kazanacak, ikinci ve üçüncü olan oyuncular ise 5,000 Euro ve 3,000 Euro kazanacak.

PES Ligi 2014/15 sezonundaki inanılmaz büyüme oranıyla ve Peru, Hindistan ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden oyunculara açılarak gerçek anlamda küresel bir turnuvaya dönüştü ve bu sezon yüzbinlerce oyuncuya ev sahipliği yaptı. Geçen sene Berlin'de şampiyon olan Fransız Rachid Tabane unvanını korumaya çalışacak.

Haberin Devamı

PES Ligi 2001 yılında KONAMI tarafından Fransa çapında milli bir turnuva olarak başlamış ve daha sonra dünya çapında bir turnuvaya dönüşmüştü. UEFA Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı haftasonu oynanacak PES Dünya Finalleri dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından biri ve her yıl büyük ilgi görmeye devam ediyor.

KONAMI PES 2017 hakkında daha fazla ayrıntıyı 14 Haziran'da başlayacak E3 fuarında açıklayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!