PERYÖN ‘İnsan Yönetimi Ödülleri’ sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

PERYÖN ‘İnsan Yönetimi Ödülleri’ sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 16:48

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği’nin (PERYÖN), 2008 yılından bu yana düzenlediği PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri’nin dokuzuncusu geçen günlerde düzenlendi. Gerçekleştirilen gala gecesinde, ilham veren başarılı insan yönetimi uygulamaları ödül ile buluştu.

Haberin Devamı

Bimsa’nın destek sponsoru olduğu ve Sanatçı Ege’nin de performansıyla renklenen gala gecesinde açılış konuşması PERYÖN Başkanı Berna Öztınaz ve TÜSİAD Geçmiş Dönem Başkanı Cansel Başaran Symes tarafından yapıldı.

Birbirinden etkileyici projelerin yarıştığını ve çıtanın her sene biraz daha yükseldiğini anlatan PERYÖN Başkanı Berna Öztınaz, “PERYÖN ödül sürecini 2008 yılından beri yürütüyor. Her sene başvurular daha da artıyor ve biz her yıl, gelen işler, projeler ve başvuru yapan şirketlerle daha da heyecanlanıyoruz. Birbirinden farklı, yenilikçi ve gerçekten cesur çalışmalar görüyoruz. Bu ödüllerin gerçek amacı ilham vermek, ilham almak ve bu ilhamla sonsuz bir öğrenme döngüsü oluşturmak. Bu öğrenme döngüsüne katkısı olan herkese ve PERYÖN’e çok teşekkür ederim” dedi.

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER…

Bu yıl 23 markanın başvuru yaptığı ödül için Fark Yaratan İK Projeleri Kategorisi’ndeki adaylar PERYÖN’ün odaklarına öncelik vererek, ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda dört alt başlık altında incelendi. Buna göre Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kategorisi’nde Bin Yaprak projesiyle İpekyol Giyim, İşveren Markası Yönetimi Kategorisi’nde yetenek kazanımı ve çalışan bağlılığı süreçlerine getirdiği yenilikçi yaklaşım ile Sahibinden.com, İnovasyon Kültürü Geliştirme Kategorisi’nde DNA’da olan cesaret, yaratıcılık ve girişimcilik değerlerini günlük hayata entegre etmeyi hedefleyen Boyner Grup, İş Sağlığı ve Güvenliği Kategorisi’nde Ergonomi Projesi ile Arçelik ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Törende ayrıca üç ana kategoride başarılı uygulamalar ödüllendirildi. Buna göre Gelişim Yönetimi Kategorisi’nde yenilikçi organizasyonel yapısını aktaran Sahibinden.com, Motivasyon ve Bağlılık Kategorisi’nde ise takdir, ödüllendirme ve farklılık yönetimi çalışması ile Arçelik ödül alan diğer marka oldu.

Gecenin en büyük ödülü olan, başvuran kuruluşlardaki en üst seviyedeki insan kaynakları uygulamalarının hayata geçirilmesinin, bu uygulama sonuçlarının etkin bir şekilde gözlemlenmesinin ve diğer kuruluşlara örnek olabilecek düzeyde olmasının beklendiği İnsan Kaynaklarında Liderlik Kategorisi’nde ise ödül Aksigorta’ya verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!