Perugia kalecisi kokainman çıktı

Güncelleme Tarihi:

Perugia kalecisi kokainman çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalya Ligi'nde Perugia'nın kasım ayında Fiorentina ile oynadığı maç sonrası doping testine tabi tutulan Pagotto'nun kokain kullandığının belirlendiği açıklandı.

İTALYA Ligi takımlarından Perugia'nın kalecisi Angelo Pagotto'nun kokain kullandığı ortaya çıktı. İtalya Olimpiyat Komitesi (CONI), geçen yıl Kasım ayında oynanan Perugia-Fiorentina maçı sonrası alınan ikinci örneğin de daha önce yapılan ilk testteki gibi bu futbolcunun kokain kullandığını doğruladığını açıkladı.

CONI sözcüsü yaptığı açıklamada, ‘‘Bulgular CONI'nin anti-doping komisyonundan geçti. Artık konu Futbol Federasyonu ve Futbol Ligi'nde. Bu futbolcu hakkında kararı onlar verecek’’ dedi.

Kokain kullandığı ortaya çıkan Pagotto ise İsviçre'nin Lozan kentindeki Uluslararası Olimpiyat Komitesi labratuvarlarında yapılan testin sonucunun doğruyu yansıtmadığını söyledi. Pagotto, ‘‘Ben temizim. Sonuç beni çok şaşırttı. Buna inanamıyorum ve şimdi avukatım vasıtasıyla gerçekte neler olduğunu çözmeye çalışacağım’’ diye konuştu.

21 Kasım'daki maç sonrası Pagotto Japon takım arkadaşı Hidetoshi Nakata ile birlikte doping testine tabi tutulmuş, Perugia teste alınan iki futbolcudan birinin sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!