Perran Kutman'lı Ah Neriman 1. bölümü ile Show TV'de

Güncelleme Tarihi:

Perran Kutmanlı Ah Neriman 1. bölümü ile Show TVde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2014 13:04

Haberin Devamı

Perran Kutman'ın dönüşü muhteşem olacak!

İstanbul cemiyetinin parmakla gösterilen ailelerinden Kamerler için hayat felâket çanları çalana kadar normal gitmektedir. Hatta 3 kız evladıyla mutlu bir yaşam süren Neriman Kamer’in tek problemi torununa nasıl bir sünnet töreni yapacağıdır.

İŞLER TERSİNE DÖNER
Fatih’in işleri tepe taklak olmuş bunu her ne kadar gizlemeye çalışsa da başaralı olamamış ve iflas bayrağını çekmiştir. Neriman ve kızlarının kapısı bir sabah ansızın çalınır ve her şey değişir.

KIZLAR NASIL ALIŞACAK?

Neriman (Perran Kutman) zaten yoksul bir hayattan gelmiştir fakat ya kızları? Bir dedikleri iki edilmeyen bu üç kız yeni yaşamlarına nasıl adapte olabileceklerdir? Eski mahallesine dönen Neriman ile yıllardır konuşmayan ağabeyi onunla barışacak mıdır?

Haberin Devamı

Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Burak Satıbol ve Avni Yalçın’ın oynadığı, senaryosunu Rüya İşçileri’nin üstlendiği ve yönetmenliğini Bir Bulut olsam, Aramızda Kalsın gibi yapımlardan duyduğumuz Hatice Memiş’in üstlendiği Ah Neriman 1. Bölümüyle Show TV’de saat 20.00’da ekrana gelecek.

AH NERİMAN 1. BÖLÜM FRAGMANLARI

Perran Kutman, İzzet Çapa ile yaptığı röportajda insanların Müjdat Gezen’i yıllarca kocası sandıklarını, bunun normal olduğunu çünkü 34 yıldır hiç ayrılmadıklarını söyledi.

O röportaj ve daha fazlası için tıklayınız..

Ah Neriman dizisi setten kareler:

Perran Kutmanlı Ah Neriman 1. bölümü ile Show TVde

Perran Kutmanlı Ah Neriman 1. bölümü ile Show TVde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!