Periler, Fransa’ya uçtu

Güncelleme Tarihi:

Periler, Fransa’ya uçtu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 13:32

Rio Olimpiyatları Elemeleri’nde mücadele edece olan Kadın Milli Takımı, Fransa’nın Nantes kentine gitti.

Haberin Devamı

POTANIN perileri, 13-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon öncesi Atatürk Havalimanı’ndan Nantes kentine hareket etti. Periler, olimpiyat elemeleri B Grubu’nda Arjantin ve Kamerun’la karşı karşıya gelecek. 

Periler, Fransa’ya uçtu
TEK HEDEF RİO 
A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, havalimanında yaptığı açıklamada, olimpiyat elemelerine çok iyi hazırlandıklarını ve moralli olduklarının altını çizerek, “Motivasyonumuz çok üst seviyede. Tek bir amacımız var, olimpiyatlara katılım hakkını elde etmek istiyoruz. Çok tecrübeli bir oyuncu kadromuz var. Takımımıza güveniyoruz. Her şey yolunda, keyfimiz yerinde. İnşallah gidip en iyi basketbolumuzu oynayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Periler, Fransa’ya uçtu

‘İŞİ 3 MAÇTA BİTİRMELİYİZ’
Elemelere katılan tüm takımların yüksek bir motivasyona sahip olacağına dikkati çeken Ekrem Memnun şöyle devam etti...
“Üst düzey maçlar olacaktır. Çok kararlı ve dikkatli olmak lazım. Bir kazaya izin vermeden, 3 maçta işimizi bitirmek istiyoruz. Hem kadın hem de erkek milli takımlarımız umarım ki istediği sonuçlarla Türkiye’ye döner.ler”

O VİZEYİ ALACAĞIZ
MİLLİ oyuncu Işıl Alben, güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Önümüzdeki tek hedef olimpiyatlara katılabilmek ve inşallah bu vizeyi alarak ülkemize döneceğiz. Oynadığımız 5 hazırlık maçını da kazandık. Fransa’da 2 hazırlık maçı daha yapıp asıl maçlarımıza başlayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!