Pergamon’un yeni başkanı Dilek Soylu oldu

Güncelleme Tarihi:

Pergamon’un yeni başkanı Dilek Soylu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2017 11:14

Pergamon’un yeni başkanı Dilek Soylu oldu

Haberin Devamı

ULUSLARARASI Lions Kulüpleri Birliği 118-R Yönetim Çevresi kulüplerinden İzmir Pergamon Lions Kulübü’nün yeni Başkanı Dilek Soylu oldu.

Kulübün kurucu başkanı olan Ömer Yöntem, görevini kulübün kurucu üyelerinden olan eğitimci Dilek Soylu’ya devretti. İzmir Arena’da düzenlenen devir teslim törenine İzmir ve Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren Lions Kulüpleri’nin başkanları ile çok sayıda üyesi katıldı. Lions Ege Bölgesi seçilmiş 1. Genel Yönetmen Yardımcısı Zeynep Kocasinan’ın yönettiği törende, yeni yönetim kurulu üyelerinin özgeçmişleri okunarak tanıtımı yapıldı.

Devir teslim töreni sonrasında konuşan İzmir Pergamon Lions Kulübü Başkanı Dilek Soylu, kulüplerinin bugüne kadar gerçekleştirdiği toplum yararına faaliyetlerinin hız kesmeden süreceğini söyledi. Kulübün felsefesi haline gelen ‘Sen yoksan eksiğiz’ sloganıyla aralarına katacakları yeni üyelerle birlikte çok daha güçlü bir kulüp olacaklarının altını çizen Soylu, "Kurucuları arasında olduğum kulübe başkan seçilmekten dolayı çok mutluyum. Ben ve ekip arkadaşlarım iyi bir Lions olma bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere destek olan tüm kulüp arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından eski başkan Ömer Yöntem, yeni başkan Dilek Soylu’ya kulübün çekici ile madalyonunu teslim ettikten sonra üyelerle birlikte kutlama pastasını kesti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!