Pereira'dan maç sonu açıklamaları

Güncelleme Tarihi:

Pereiradan maç sonu açıklamaları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 21:09

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Romanya temsilcisi Voluntari'yi 3-1 yendikleri hazırlık maçında takımın performansından memnun kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Pereira, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kendileri açısından iyi bir karşılaşma olduğunu ancak henüz istedikleri fizik kondisyonuna ulaşamadıklarını belirtti.

Maçta çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini vurgulayan Portekizli teknik adam, “Daha tempolu oynamak için yeterli değildik ancak genel olarak oyunumuzu beğendik. Çok pozisyona girdik. Oyunu kontrol ettik. Aynı zamanda gençlerimizin gösterdiği performanstan da memnunum. Kişiliklerini sahaya yansıttılar. İyi bir antrenman maçı oldu.” şeklinde konuştu. 

Pereira, maçın ilk yarısında sakatlanarak yerini Hakan Çinemre'ye bırakan Mehmet Topal'ın durumunun sorulması üzerine, “Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur. İyi bir zemin vardı ama bazı bölgelerde sıkıntılar yaşadık. Bu nedenle Mehmet Topal kasık bölgesinde bir rahatsızlık hissetti. Ben çok ciddi olacağını düşünmüyorum. Tabi ki doktorumuza sorarak karar vereceğiz.” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Voluntari galibiyetinin sarı-lacivertlilerin Düzce'deki kamp boyunca yaptığı üç hazırlık maçındaki tek galibiyet olduğu anımsatılan Pereira, şunları kaydetti:

“ İlk defa A takımdan bu kadar oyuncuyla da sahadaydık. Bu açıdan da değerlendirmek lazım. Oynadığımız diğer iki maçta neredeyse takımızın tamamı altyapıdan gelen oyunculardan oluşuyordu. Onlardan daha fazla şey beklemek yanlış olurdu. Bu maçta A takımdan oyuncu ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktık. Bu nedenle oyun seviyemiz doğal olarak yükseldi. Gençler de bu çalışma süresi ardından bizim ne istediğimizi iyi anladılar. Bizim bu seneki beklentilerimizi herkes daha iyi anladı. Doğal olarak da daha iyi bir performans gösterip üç maç arasında en iyi oyunumuzu oynadık.”

Pereira, yeni transferlerin oyun performanslardan da memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!