Pereira'dan Ivan Bebek'e isyan!

Güncelleme Tarihi:

Pereiradan Ivan Bebeke isyan
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 00:49

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Braga'ya 4-1 yenildikleri maç sonrası Hırvat hakem Ivan Bebek'e ağır sözlerle yüklendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında 4-1 yenildikleri maçı Hırvat hakem Ivan Bebek yüzünden kaybettiklerini söyledi.      

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, kendisini oyundan atan ve oyuncularına 3 kırmızı kart gösteren hakeme yüklendi. Oyunun dengeli gittiği ve yedikleri gole cevap verdiklerini anlatan Pereira, kalelerinde gördükleri ilk golün ofsayt  ve kırmızı kart ile penaltı kararının yanlış olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:             

 "KIRMIZI KARTTAN SONRA OYUN ZORLAŞTI"
"Penaltı ve kırmızı kart bence yanlıştı. İkinci golü atacak fırsatlar da bulduk. Kırmızı karttan sonra oyun zorlaştı bizim için. Kalemizde 3. golü gördük. Ondan sonra gerildik ve duygusal kontrolü kaybettik. Dengeli olamadık. Penaltıya kadar oyun dengeliydi. Penaltı ve kırmızı kart yanlış Oyuncumun elleri kapalıydı, nereye koyabilirdi ellerini? Hakemin seviyesi bu turu yönetmek için yeterli değildi. Hatalar sadece Portekiz'de Türkiye'de olmuyor UEFA seviyesinde de oluyor. Hakem için mutlu bir gün değildi. Bu seviyede değildi hakem."  

Haberin Devamı

 "HIZLI BİR TEPKİ VERMELİYİZ"
Turu kesinlikle hakem yüzünden kaybettiklerini savunan Pereira, "Avrupa Ligi'nde hedeflerimiz vardı. Artık Avrupa'nın dışındayız. Üzülüyoruz ama en çok böyle elenmemize üzülüyoruz. Futbol sınırları çerçevesinde elenmeliydik. Lig farklı bir kulvar. Beşiktaş'ın bir puan gerisindeyiz. Galatasaray derbisi çok önemli. Hızlı bir tepki vermeliyiz ve Avrupa Ligi'nin unutmalıyız" ifadelerini kullandı.       

"BRAGA ÇOK GÜZEL BİR HAKEM GÖRDÜ!"               
Pereira, Braga'nın hakem sayesinde kazandığını ancak Portekizlilerin bunu böyle görmeyeceğini kaydetti. Portekizli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:

"Braga bugün çok güzel bir hakem gördü. Biz aynı şansa sahip değildik. Takım da ben de hakemin hatalarının arkasından gittik. Portekiz'de yarın komik şeyler olacak. İnsanlar Braga'nın ne kadar iyi oynadığını konuşacak. Burada işlerin nasıl yürüdüğünü bilirim. 'Hakemle ne ilgisi var', diyecekler. Soruyorum onlara, Braga'nın gösterişli futbolu hangisi? Hatalar sonucu belirledi. Braga'ya bundan sonraki yolunda böyle güzel hakemlerle başarılar diliyorum."           

Haberin Devamı

 "ADİL BİR ŞEKİLDE ELENMEDİK"
Braga'nın iyi bir takım olmasına rağmen adil bir şekilde elenmediklerini aktaran Pereira, sözlerini şöyle tamamladı:    "Ligin ilk yarısında oynadığımız Beşiktaş maçı en kötü hakem yönetimiydi. Beni de oyuncularımı da hakem gerdi. Beşiktaş maçındaki hakem kadar kötüydü. Hakem hatalarına karşı da çalışmalıyız. Bence onunla ilgili daha fazla konuşmaya değmez. Braga kuvvetli bir takım ama adil bir şekilde elenmeliydik. Basın istediğini söylesin, sonucu hakem belirledi. Hakem belirliyor turu geçeni. Buna karşı susamam. Braga iyiymiş, Fenerbahçe kötüymüş... Bana bunlarla gelmeyin lütfen."      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!