Pereira: 'Ya İstanbul'da da saldırı olursa?'

Güncelleme Tarihi:

Pereira: Ya İstanbulda da saldırı olursa
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 13:11

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Ankara saldırısı sonrasında özellikle ailesini düşünerek, "Ya İstanbul'da da olursa ne olacak?" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Futbol önemsiz. İnsanlar yakınlarını, ailelerini kaybediyor. Burada devam etmeye değer mi" şeklindeki açıklaması bir yandan takdir toplarken, bir yandan da iki farklı ve önemli mesaj olarak algılandı.

Böyle bir acıda futbolun konuşulamayacağı konusunda herkes hemfikir olurken, Pereira'nın barışa dikkat çekmesi alkışlandı. Ancak bu sözleri bazı kesimler tarafından Fenerbahçe'den ayrılmak istiyor şeklinde de yorumladı.

YA İSTANBUL'DA DA OLURSA !..
Pereira, Kayseri maçından sonra son derece üzgün ve düşünceli görünürken; "İnsanlar ölüyor, aileler ağlıyor ve bu durum gerçekten çok büyük üzüntü veriyor. Umarım bu olaylar artık bir son bulur. Umarım barış gelir, huzur gelir her yere. O zaman biz tekrar futbol konuşabiliriz" sözlerini sarfetmişti. Pereira daha sonra stattan ayrılmadan önce ve sonrasında idareciler ve bazı yöneticiler tarafından telkin edildi. Portekizli teknik adamın özellikle ailesini düşünerek, "Ya İstanbul'da da olursa ne olacak?" dediği öğrenilirken, sarı-lacivertlilerin "Merak etme Türkiye güçlü bir ülke ve bunun önü alınacaktır" şeklinde başarılı teknik adamı sakinleştirdikleri ve güven verdikleri belirtildi.

BAKMADAN GEÇME!