'Penaltılara kalsın' hesabımız yok

Güncelleme Tarihi:

Penaltılara kalsın hesabımız yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 01:12

Teknik adamlık kariyeri boyunca takımlarına hiç penaltı çalışması yaptırmadığını belirten Galatasaray Hocası “Böyle bir düşünce yapısı içinde olmadım, takımıma da hiçbir zaman bu düşünceyi aşılamam” dedi.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 1-1’in rövanşında Roma’da Lazio ile karşılaşacak olan G.Saray’da Teknik Direktör Mustafa Denizli, bir üst tura çıkmak için akıllarını ve kalplerini sahaya yansıtmaları gerektiğini söyledi. İlk maçtaki kadro seçimi eleştirilen Denizli “Öncelikli görevim takımımın başarıyı nasıl bulacağıdır. Kimle bulacağı önemli değil. Takımı en iyi şekilde kullanmam gerekiyor” dedi. Duran toplardan yedikleri golleri engellemek için çalıştıklarını belirten başarılı hoca “Dünyanın bütün takımları bu çalışmaları yapıyor ama duran toptan gelen gollere engel olamıyor” ifadelerini kullandı.

TUR ŞANSI ORTADA

İLK maç sonucuna göre iki takım içinde net olarak tur atlar denilemeyeceğini söyleyen Galatasaray Teknik Direktörü “Burada biliyoruz ki gol ve goller atmadan tur geçme şansımız yok” diye konuştu. Maçın penaltılara gitme olasılığı için ise Denizli “Kariyerim boyunca penaltı çalışması yaptırmadım. Bizi penaltılara götürecek bir düşünce yapısını hiç taşımadım ve takımıma da bunu aşılamam. Bu sebeple de penaltı çalışması yaptırmadım” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!