'Pembe Top' meme kanserine karşı üçüncü kez sahada

Güncelleme Tarihi:

Pembe Top meme kanserine karşı üçüncü kez sahada
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 14:56

Sosyal sorumluluk projeleri ile Türk spor dünyasına örnek olan Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi, 25 Ekim Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan Anadolu Efes – CSKA Moskova karşılaşmasında “Pembe Top Sahada” etkinliğini üçüncü kez gerçekleştirecek. Karşılaşmada aynı zamanda basketbolseverlere yönelik sürpriz etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi,  2014 yılında başlatılan “Pembe Top Sahada” isimli bilinçlendirme projesiyle kadın sağlığını tehdit eden meme kanseriyle mücadeleye bu yıl da devam ediyor.

Meme Kanseri Farkındalık ayının simgesi pembe rengin hakim olacağı ve büyük heyecana sahne olacak Anadolu Efes – CSKA Moskova karşılaşması, 25 Ekim Salı günü 21.00’de başlayacak. Karşılaşma sırasında basketbolseverler de meme kanseri konusunda bilgilendirilecek.

“SONUÇ NE OLURSA OLSUN KADINLAR KAZANACAK”
Anadolu Efes Spor Kulübü ve Anadolu Sağlık Merkezi, pembe topla başlatılacak olan CSKA Moskova maçında, kadınlara mücadelelerinde yalnız olmadıkları mesajını verecek. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek pembe top atışıyla sonuç ne olursa olsun kadınlar kazanacak.

Haberin Devamı

BASKETBOLSEVERLER HEM ANADOLU EFES HEM DE EUROLEAGUE’İN LİSANSLI ÜRÜNLERİNE ULAŞABİLECEK
Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Turkish Airlines Euroleague’deki ilk iç saha maçında, basketbolseverler hem Anadolu Efes hem de Euroleague’in lisanslı ürünlerine kolaylıkla ulaşabilecek. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda açılacak Anadolu Efes Fan Store ve Euroleague Fan Store’da lisanslı ürünlerin satışı yapılacak.

BİLET FİYATLARI 10 TL İLE 235 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR
Karşılaşmayı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda izlemek isteyen basketbolseverler, fiyatları 10 TL 235 TL arasında değişen maç biletlerine www.tixbox.com.tr ulaşabiliyorlar.   

Anadolu Efes Spor Kulübü, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmalarında sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye ve basketbolseverleri mutlu edecek uygulamalara imza atmaya devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!