Pembe Amsterdam, İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Pembe Amsterdam, İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2012 15:10

Sanat, müzik, dans, moda ve yaşam unsurlarını harmanlayarak eski ve yeniyi bir araya getiren, Amsterdam ve İstanbul arasındaki belki de en eğlenceli köprüyü kuran, geçtiğimiz 3 yılın en çok konuşulan partisi Pink Amsterdam özel bir organizasyonla 20 Ekim Cumartesi, The Hall İstanbul'da.

Haberin Devamı

Pink Amsterdam konsepti iki kentte Türkiye ve Hollanda LGBT üyelerinin görünürlüğüne pozitif bir katkı sağlamayı amaçlamakta.

Amsterdam’ın özgür ve yaratıcı ruhu İstanbul’un enerjisiyle birleşiyor… Amsterdam gece hayatının ve moda dünyasının olmazsa olmaz DJ, prodüktör ve organizatör ismi Joost van Bellen Pink Amsterdam kapsamında The Hall İstanbul’da olacak. Joost van Bellen, Batı Avrupa’nın en EN'leri arasında yer alan ValtiFest’in babası olarak kabul ediliyor. Amsterdam’ı dillere destan yapan Club Roxy’nin resident DJ'i.

Gecede yer alacak diğer isimler

Avrupa’nın en önemli “dans vokalisti”, daha önce Kerri Chandler, Erick E, David Guetta, Lucien Foort, Deep Dish gibi isimlerle çalışan, güçlü ses; Miss Bunty gecenin MC'si ve yeni albumu Reanimated parcalariyla bizlerle olacak.

Haberin Devamı

Adını düzenlediği UNK ve Acid Nouveau partileriyle duyuran ve kısa sürede Amsterdam gece hayatının ikonlarından biri haline gelen ayrica Sensation White ve G|O|D| partilerinden DJ Lupe

Meubelstukken, OWAP ve Valtifest çılgın partileri ile bilinen; aynı zamanda Amsterdam Fashion Week’in en gözde tasarımcıları arasında gösterilen; DJ, stilist ve moda tasarımcısı ikili; Mr. Broekjevol (Bas Kosters) ve Mvr.Blousjevol’ın sıra dışı tasarımları ve yüksek volümlü DJ setleri ile gecenin temposu yükselecek.

Gece yaratıkları aramıza sızıyor

The G-Team ile setin önünde ve arkasında başlayan parti kulübün her yerine yayılacak. Milkshake Festivalinin kurucularından G-Team üyesi Peter aynı zamanda Too many Dicks on the Dance Foor ve Paranoia partilerinin ev sahibi.

Max Hollanda’nın mucize çocuğu; dünyanın en ünlü DJ’lerinin programlarına istenen isim: Riptide Amsterdam'da gerçekleşen Pink Istanbul partisinde Erol Alkan DJ setine bızzat onun istegi üzerine eşlik etmekte.

The Hall İstanbul - Kapı Açılış: 22.00

Pink Amsterdam Muziek Centrum Nederland (MCN) Amsterdam Belediyesi (Gemeente Amsterdam) Fonds Podium Kunsten (FPK) ve Hollanda Kraliyeti Istanbul Konsoloslugu katkilariyla gerçekleşmektedir.

www.thehallistanbul.com

Haberin Devamı

Fan Site Pink Istanbul
www.facebook.com/pinkistanbul

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!