Pektemek BeÅŸiktaÅŸ'ta Åžam Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Pektemek Beşiktaşta Şam Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2011 10:49

Yeni sezon öncesi transfer piyasasının hareketli takımlarından Beşiktaş, Egemen Korkmaz'ın ardından Gençlerbirliği forması giyen Mustafa Pektemek'i de resmi olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

KÜÇÜK İBRAHİM DE MUSTAFA PEKTEMEK'İ BEĞENİYORDU - WEB TV

GENÇLERBÄ°RLİĞİ'NÄ°N KASASINA 17 MÄ°LYON TL GÄ°RDÄ°Â

Mustafa için Ankara kulübüne 4 milyon Euro ve Ali Kuçik'i bonservisi ile beraber veren Siyah Beyazlı kulübün, bu transferi 24 saatten az sürede bitirdiği öğrenildi.

Dün akşam Beşiktaş başkanı Yıldırım Demireören, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve üye Cengiz Zülfikaroğlu, Mustafa Pektemek ve Orhan Şam için Gençlerbirliği başklanı İlhan Cavcav ile görüştüler. Yapılan telefon konuşmalarının ardından iki oyuncu için 9 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Cavcav ile yüz yüze görüşmek için başkan Demirören'in özel uçağı ile saat 21.00'da Ankara'ya hareket edildi.

Ankara'da İlhan Cavcav ile yapılan görüşmeler sonrası Orhan Şam'dan vazgeçen Siyah Beyazlı heyet, sadece Mustafa Pektemek'i kadrosuna katmak için görüşmelere devam etti.

Haberin Devamı

Transferde belli bir aşamaya gelen ve İstanbul'a dönen Beşiktaş yönetimi bu sabah yeniden İlhan Cavcav ile görüşüp transfere son noktayı koydu.

Mustafa Pektemek kimdir

DoÄŸum tarihi: 11 AÄŸustos 1988
Boyu: 182 cm
Mevkiisi: Forvet
Oynadığı takımlar: Sakaryaspor, Sarıyerspor (kiralık), Gençlerbirliği

ORHAN ŞAM FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'nin ardından Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Orhan Şam için Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaşarak savunma oyuncusu Orhan Şam'ı sarı-Lacivert renklere kattı. Fenerbahçe Orhan Şam için 3.5 milyon Euro fesih parası ödeyecek.

24 yaşındaki sağ bek ile de her konuda anlaşıldı ve 4 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor.

ORHAN ŞAM: ÖNEMLİ OLAN KALICI OLMAK

Orhan Åžam kimdir

DoÄŸum tarihi: 1 Haziran 1986
Boyu: 180 cm
Mevkiisi: Defans, saÄŸ bek
Oynadığı kulüpler: Gençlerbirliği, Hacettepe (kiralık), Mardinspor (kiralık),

Futbola Erdemirspor'da başladı. 2001 yılında Gençlerbirliği'ne transfer olan Orhan Şam, genç milli takımlar seviyesinde 70'in üzerinde forma giydi ve 1 gol kaydetti. Hacette ve Mardinspor'da da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu, adı Avrupa kulüpleriyle anılan Gökhan Gönül'ün mevkiisinde forma giyiyor. Orhan Şam stoper olarak da forma giyebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!