Pekkan kardeşler pek tutumlu

Semiramis Pekkan, boşanmış olmalarına rağmen birlikte yaşadığı Gulu Lalvani ile geçtiğimiz gün kardeşi Ajda Pekkan’ın Bodrum Antik Tiyatro’da verdiği konseri izledi. O akşam süper star hem şarkıları hem de giysi ve aksesuvarlarıyla herkesi büyüledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 24 saat sonra ise şov sırası Semiramis Hanım’a geldi! Semiramis Pekkan, ünlü sanatçının bir gün önce kullandığı sahne kostümüyle Türkbükü’ndeki Bianca’da ortaya çıktı. Semiramis Pekkan Gulu Lalvani, Selma Türkeş ve İsmail Akkaya ile gittiği Bianca Club’teki partide ablası Ajda Pekkan’ın bir gece önce Antik Tiyatro’da verdiği konserde giydiği otantik şalvar- pantolonla dikkat çekti.

Dostluklarına nazar değmiş

Işıl Sarraf, Tuğba Peksayar’ın hem ortağı hem de en yakın dostlarından biriydi... Ama söylenenlere göre bu dostluğa nazar değdi. İkilinin arasının şu sıralar açık olduğu konuşuluyor. Peksayar, geçtiğimiz gece Yeşim Salkım’ın albüm tanıtımının yapıldığı Kuruçeşme Suada’ya da Sarraf yerine Sinem Bayer’le gitti. Salkım’ın aynı zamanda "Geleceğimizin Çocukları Vakfı" yararına sahneye çıktığı gecede Bayer ve Peksayar çok neşeli görünüyordu. Bu renkli gecede gözler Işıl Hanım’ı boş yere arayıp durdu.

Haberin Devamı

Türker’in sergisi Danyal’ın takıları

Bodrum-Türkbükü’ndeki İberotel Princess, geçtiğimiz hafta ressam Ayhan Türker’in resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Bu hafta sonuna kadar açık kalacak olan sergi ziyaretçi akınına uğrarken, Tülin-Nail Danyal çiftinin kızı Ebru Danyal de aynı otelde kendi tasarımı olan takıları satışa sundu. Bu arada duyduğuma göre Danyal çifti de Ayhan Türker’in sergisini gezmiş ve ressamın iki tablosunu satın alıp koleksiyonlarına eklemiş.

Aşk bitti

Elif Kramer ile dört yıldır birlikte olduğu Pamir Cazım Bezmen’in yolları geçen ay ayrıldı. Kramer, ayrılık sonrası bir zamanlar çok sık göründüğü gece eğlencelerine döndü. Geçen hafta da dört erkek arkadaşıyla birlikte Harbiye’deki Cahide-Sayfiye’deydi... Gecenin sonunda arkadaşları tarafından evine bırakılan Elif Hanım, önümüzdeki hafta Bodrum’a gidecek, bir hafta boyunca kafasını dinleyip tatil yapacakmış.

Bianca’da çıkacak

Üç yıl aradan sonra çıkardığı "Kiraz Mevsimi" adlı yeni albümüyle sahnelere dönen Cenk Eren, yaz sezonunu tatil yapmak yerine çalışarak geçiriyor. Eren, yarın akşam da sevenleriyle Bodrum-Bianca’da buluşacak. Eren’i dinlemek için rezervasyon yaptıranlar arasında Selma Türkeş, Semiramis Pekkan ve Esra Gürsoy’un da olduğunu duydum.

Amerikalı damat

Haberin Devamı

zge Özyalçın ile Sepand Hakimian, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Düğün için Tahran, Paris ve Amerika’dan gelen konuklar, organizasyona övgüler yağdırdı. Hakan Yangın’ın sahibi olduğu WMCPLUS tarafından organize edilen düğünde çiftin mutluluğu da görülmeye değerdi. Gelelim detaylı bilgilere...

Gaye Sökmen Ajans’a bağlı olarak çalışırken Amerika’ya giden Özge Özyalçın, San Diego’da medya eğitimi aldığı dönemde tanışmış Hakimian’la... Dedesi İran Şahı’nın generallerinden olan Sepand Hakimian’ın ailesi ise Humeyni rejimine karşı çıkıp ardından Amerika’ya yerleşmiş... San Diego’da petrol işi ile uğraşan ailenin Amerikan jet-setine mensup olduğu da gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Benzin istasyonları ve restoran zincirleri sahibi Hakimian ailesine gelin gitmekten mutlu olduğunu söyleyen Özge Hanım, yaşamlarını yine Amerika’da sürdüreceklerini, orada çocuk sahibi olacaklarını belirtti.

Dört günde toplam beş dakika gördüm

Çiğdem Kayalı’nın adı bir süredir Gökhan Bilik’le anılıyor. Çiftin Bodrum’da buluştuğu ve gizli bir aşk yaşadığına dair haberlere yanıt önceki gün Kayalı’dan geldi. Hayatına biri girdiği takdirde bunu kimseden saklamayacağını söyleyen Çiğdem Hanım, Bodrum’daki buluşmayla ilgili de "Türkbükü’nde geçen hafta sadece dört gün kaldım. Bu dört gün içinde Gökhan Bilik’le olsa olsa beş dakika ayaküstü sohbet etmişimdir, o kadar. Aramızda kesinlikle bir şey yok" dedi.

Haberin Devamı

Ayrıcalıklı bir tatil

Golden Key Bodrum, kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyenler için bulunmaz nimet! Konukların kendilerini evlerindeymiş gibi rahat hissetmeleri için her detayın düşünüldüğü otelin plajından kendinizi Bodrum’un mavi sularına da bırakabiliyorsunuz. Tatilini burada geçirmek isteyenlerin boş oda bulmak için sıraya girdiği herkesin dilinde...

Yazarın Tüm Yazıları