Peker’e paşa konuk

Güncelleme Tarihi:

Peker’e paşa konuk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2002 01:51

Organize suç örgütü lideri suçlamasıyla yargılanan Sedat Peker'in internet sitesinin tanıtımına, asker, siyasetçi, sanatçı pek çok ünlü katıldı.

Tüm Türk dünyasını, sanal ortamda Sedat Peker buluşturuyor. Peker’in internet sitesinin tanıtımına emekli paşalar Muhittin Fisunoğlu ve Veli Küçük ile çok sayıda ünlü katıldı. Küçük’e ‘Türk dünyasına hizmeti geçmiş yaşayan Türkçüler Plaketi’ verildi.

Organize suç örgütü lideri olduğu suçlamasıyla DGM’de yargılanan Sedat Peker, ‘Turan’ fikrine dayanan ve dünyadaki tüm Türkleri sanal ortamda bir araya getirmeyi amaçlayan internet sitesi kurdu. ‘ozturkler.com’ adını taşıyan sitenin tanıtımı İstanbul Hilton Oteli Convention-Exhibition Center’de önceki akşam yapıldı. Tanıtım broşürlerinde ‘Oğuz Kağan’dan bu yana Türk milletinin ideali Kızıl Elma, bunun gerçekleşme şekli ise Turan’dır’ ifadesinin yer aldığı internet sitesinin tanıtım gecesine, eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli orgeneral Muhittin Fisunoğlu, emekli tuğgeneral Veli Küçük, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, eski bakanlar, işadamları ve çok sayıda sanatçı katıldı.

ESKİ KARA KUVVETLERİ KOMUTANI

Tanıtım gecesi, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Mehteran bölüğünün konseri ile saat 20.00’de başladı. Aynı zamanda Trabzonspor’un eski yöneticilerinden olan Kara Kuvvetleri eski Komutanı emekli Orgeneral Muhittin Fisunoğlu, eski bakan ve eski Trabzonspor Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Atilla Yıldırım’la aynı masayı paylaştı.

KÜÇÜK’TEN AB KONUŞMASI

Geceye katılanlardan adı Susurluk soruşturmasında geçen emekli tuğgeneral Veli Küçük, bir de konuşma yaptı. Küçük, globalleşmeye ve Avrupa Birliği’ne karşı olmadıklarını belirtti, ‘Ancak onurluca girmek istiyoruz, şereflice gireceğiz. Gidip kapılarında yalvarmayacağız. Yalvarmadan gireceğiz’ dedi.

AB’nin gerekli olduğunu söyleyen Küçük, ‘Ama asıl birlik, asil Türk milletinin 300 milyonluk Türk birliğidir. Bu birlik mutlaka teessüs edecektir. Asil Türk milletinin yolu Tanrıdağları’ndan, Ergenekon’dan geçecek’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!