Pegasus’tan “Uç Uç Günleri”

Güncelleme Tarihi:

Pegasus’tan “Uç Uç Günleri”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2017 15:03

Pegasus’tan “Uç Uç Günleri”

Haberin Devamı

İstanbul, 6 Nisan (DHA) - Pegasus Hava Yolları Nisan ayı “Uç Uç Günleri” kampanyasında Pegasus Plus üyelerine seçili iç hatlarda yüzde 30, Pegasus Plus Kredi Kartı sahiplerine ise yüzde 40 indirimli uçuş fırsatı sağlayacağını duyurdu.

Pegasus’tan yapılan açıklamaya göre, kampanyadan Nisan ayının Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 6-7 Nisan tarihlerinde www.flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulamasından 26 Mayıs – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında iç hat uçuşu için alanlar yararlanacak. Pegasus’un Uç Uç kampanyası İstanbul Sabiha Gökçen ile Ankara, Antalya, Alanya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Edremit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Ordu-Giresun, Samsun, Sivas ve Trabzon; Adana ile Antalya, Bodrum ve Trabzon, Antalya ile Trabzon, Ankara ile Bodrum ve İzmir ile Antalya ve Sivas arasındaki karşılıklı seferlerde geçerli olacak. 

Nisan ayı “Uç Uç Günleri” indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve Mobil Uygulamaları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak yararlanabiliyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!