Pazaryeri'nde "Müslümanların özellikleri ve Çanakkale" konferansı

Güncelleme Tarihi:

Pazaryerinde Müslümanların özellikleri ve Çanakkale konferansı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 10:45

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğünce "Müslümanların özellikleri ve Çanakkale" konulu konferans düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatma Asiye Şenat, Kültür Merkezi Pazarlı Bey Salonu'nda, Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı İlhan Canseven, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Müftüsü Ramazan Kara ve vatandaşların katıldığı konferansta, Müslümanların özelliklerini paylaşarak, iyilik ve Kuran ayetlerinden açıklamalarda bulundu.

100 yıl önce Türk coğrafyasında oynan oyunların senaryosunun günümüzde de figüranları değiştirilerek aynen sahnelendiğini anlatan Şenat, "İşte bu yüzden güçlü, bir ve beraber olmalıyız, çalışıp, dua etmeliyiz. Elbet ülkemiz üzerinde oynanan karanlık oyunlar, kötü günler bitecektir. Milli şuurumuzu kaybetmeden, inadına bir ve beraber olarak, ırk, renk, mezhep gözetmeden bir birimizi kucaklamalıyız. Biz böyle olursak hiçbir senaryo, hiçbir aktör bizim üzerimizden oyunlar oynayamayacaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı

Konferans sonunda Şenat'a, Özdel'in eşi Duygu Özdel ve Yalçın'ın eşi Melek Yalçın, çeşitli hediyeler verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!