Pazarspor'da transfer çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Pazarsporda transfer çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 13:20

- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Kırklarelispor'dan Hasan Erdi Aslan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı

Haberin Devamı

RİZE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, devre arası transfer çalışmaları kapsamında Kırklarelispor'dan Hasan Erdi Aslan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasındaki törende konuşan sportif direktör Ali Osman Telatar, transfer çalışmaları kapsamında takıma katkı sağlayacak isimlerle görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Bu kapsamda takıma fayda sağlayacağına inandıkları Hasan Erdi Aslan ile her konuda anlaştıklarını ifade eden Telatar, "26 yaşındaki Hasan Erdi Aslan'ı takımın renklerine bağlamanın sevincini yaşıyoruz. Transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Tecrübeli oyuncu Hasan Erdi Aslan ise Beykoz, Anadolu Hisarı ve Kırklareli takımlarında oynadığını ifade ederek, "Pazarspor ile anlaştığım için mutluyum. İkinci yarıda Pazarspor'un başarısı için çok çalışıp elimden geleni yapacağım." dedi.

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından Aslan, kendisini 1,5 yıllığına Parazspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!