Pazarcılar odası yöneticilerinden ünver’e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Pazarcılar odası yöneticilerinden ünver’e ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 13:03

Pazarcılar odası yöneticilerinden ünver’e ziyaret

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)- SEBZECİLER Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pazarcılar esnafı, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. 

Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan modern pazaryerinin büyük bir boşluğu doldurduğunu belirtti. Pazaryerinin  Türkiye’ye örnek merkez olduğunu  dile getirerek, Pazaryerinin hizmete kazandırılmasının ardından bir çok oda başkanının pazaryerini gezerek kendi şehirlerinde de Nevşehir örneğinden yararlanarak pazaryeri yapılması için girişimler yaptıklarını, bunun da kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirtti. Böyle bir yapı içerisinde halka hizmet etmenin her zaman sevincini ve onurunu yaşadıklarını aktaran Özmen, kendilerine sağlanan bu imkandan dolayı tüm pazarcı esnafının Belediye Başkanı Hasan Ünver’e minnet duyduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirirken, geçmişte pazarcı esnafının yaşadığı sıkıntıları çok yakından bildiği için böyle bir tesis oluşturma düşüncesinin kendinde bir ukde kaldığını söyledi. Ünver, belediye başkanı seçildikten sonra içerisindeki bu ukde yi hayata geçirme imkanı bulduğunu ifade ederken şöyle konuştu: “ Pazarcı esnafı kardeşlerimizin ne hallerde bu işi yaptığını yakından biliyorum. Karda, kışta,yağmurda çamurda çektiği sıkıntılara yakından şahidim. Her şeyi ile olumsuz bir durumda olan pazarcı esnaflarımızın yaşadıkları bu sıkıntılı durumdan uzaklaştırma içimde bir ukde idi. Allah’ın izniyle kardeşlerimizi modern bir alanda bu hizmeti yürütmelerine vesile olduk. Sizlerden aldığımız güç ve destekle yaptık tüm bunları. Böyle bir tesis ile de hemşehrilerimizi  yazın sıcağından, tozundan kışın yağmur ,kar ve çamurundan  Allah’ın izniyle kurtarmış olduk. Pazaryeri ile tüm pazarcı esnaflarımızı tek bir çatı altında toplamayı başardık. Allah işlerini bereketlendirsin, bol  kazançlar ihsan eylesin” dedi.

Ziyarette Pazarcılar Odası Başkanı Özmen tarafından   Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ,  içerisinde değişik meyve  ve  kuruyemişlerden oluşan iki ayrı sepet  sunuldu. 

Belediye Başkanı  Ünver,   kendisine hediye edilen iki sepet dolusu meyve ve kuruyemişi  Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören  öğrencilere ikram edilmesi  için gönderdi.

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!