Pazarcılar Odası başkanı adaylıktan çekildi

Güncelleme Tarihi:

Pazarcılar Odası başkanı adaylıktan çekildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2017 12:20

Pazarcılar Odası başkanı adaylıktan çekildi

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Odası Başkan Adayı Erdal Çam, geçen yıl karıştığı bir kavga sonrası aldığı ceza nedeniyle adaylıktan çekildi. Erdal Çam yerine Yunus Çalışkan aday gösterildi.

Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyecileri Odası başkanlığı görevini 3 dönemdir yürüten Erdal Çam, bir süre önce 11 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan başkanlık seçimlerine aday olduğunu açıklamıştı. Ancak geçen yıl karıştığı bir kavgadan dolayı ceza aldığı için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla yeniden aday olamayacağı belirtilen Erdal Çam, esnaf ve yönetim kurulunun katılımıyla basın açıklaması yaptı.

Erdal Çam, YSK tarafından aday olamayacağının kendisine tebliğ edildiğini belirterek, "Gerekçe ise 2 yıl önce bir kavgaya karıştığım için almış olduğum cezadır. Önümüzdeki seçime yasa ve kanun gereği kavgaya karışıp ceza aldığımdan dolayı aday olamıyorum. Onun için tüm pazarcı esnafımız, tüm Serik halkı bilmeli ki aday olmayı çok istiyorum. Demokrasi çerçevesi içerisinde 12 yıldır hizmet veriyorum, 3 aydır ise güzel bir seçim yapıyordum. Hep beraber, birlikteliğimizi bozmadan daha da güçlendirerek ilerlemeliyiz. Fakat mahkeme gereği de adaylığım kabul görmedi. Onun için bizlerle beraber yola çıkan dostlarımız, arkadaşlarımız, bütün yoldaşlarımız, kader arkadaşlarımızla beraber benim için yanımda duran, destek veren, her zaman gece gündüz beraber hizmet ettiğimiz esnaf arkadaşlarımızı yalnız bırakmayacağım" dedi.

YENİ ADAY YUNUS ÇALIŞKAN

Erdal Çam'ın adaylığı düşmesinin ardından Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyeciler Odası başkan adaylığına Erdal Çam'ın da desteklediği Yunus Çalışkan aday oldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!