Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri Ankara'yı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri Ankarayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 11:07

Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri Ankara'yı gezdi

Haberin Devamı

Mustafa KILIÇLI/PAZARCIK(Kahramanmaraş), (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçe Belediyesi'nce geçen aylarda oluşturulan Çocuk Meclisi üyeleri, belediye tarafından düzenlenen geziyle Ankara'ya gitti.
Gezinin ilk günü Çocuk Meclisi üyeleri Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın öncülüğünde TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Milletvekili Celalettin Güvenç'i meclisteki makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Çocuklar daha sonra Bozdağ ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi binasında bulunan Meclis oturumunu ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde FETÖ'cüler tarafından bombalanan alanı gezdi. Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngörü de ziyaret ederek ilçeyle ilgili istişarelerde bulunan Çocuk Meclis üyeleri, gezinin ikinci gününde Anıtkabir, 1'inci Türkiye Büyük Millet Meclisi binası ve akvaryumu gezdi. 
Gezinin son gününde Ankara'dan ayrılan çocuk meclisi üyeleri, dönüşte Tuz Gölü, Nevşehir Avanos ve Göreme'yi ziyaret etti. Gezi sonunda ilçeye dönen Çocuk Meclisi üyeleri, çok eğlendikleri ve mutlu olduklarını belirterek, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'a teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!