Pazar kuponu

Güncelleme Tarihi:

Pazar kuponu
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 15, 2007 11:05

Premier Lig ve La Liga'dan banko maçlar... Kazandıran tahminlere bakmadan İddaa oynamayın.

Haberin Devamı

464 Wigan-Tottenham 1 3.00
Ev sahibi Wigan takımı düşme hattından kurtulmaya çalışan 5 takımdan biri. Bu durumdaki takımlardan her zaman korkulur. Düşme hattındaki takımların son haftalarda neler yapabildiğini hep görüyoruz. Fakat Wigan’ın bu maçta bunu başarması daha da zor olacak. Defans’ta David Unsworth, Fitz Hall ve Emmerson Boyce sakat, Antonio Valencia cezalı. Tottenham’da tek eksik ortasahadan Tom Huddlestone olacak. Haftaiçi Sevilla’ya elenen Tottenham takımında moraller çok bozuk. Bu maçta sürpriz bir sonuç çıkabilir. (15:30)

535 Everton-Charlton  1 1.50 
Dün Sheffield United’ın West Ham’ı yenmesinden sonra bu maç Charlton için çok daha fazla önemli oldu. Son haftaların en formda takımı Charlton bu gidişatını sürdürebilecek mi? Son 6 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik alarak düşme hattından kurtulan takım dünkü sonuçlardan sonra yine düşme hattında buldu kendini. Rakibi Everton evinde çok iyi sonuçlar alabilen takımlardan biri. Bu maçta da yine galibiyete çok yakın. James Vaughan, Victor Anichebe ve Manuel Fernandes ev sahibinin sakatları. Charlton’da Hermann Hreidarsson ve Marcus Bent yok. (17:00)

Haberin Devamı

564 Tarragona-Zaragoza 2 1.65
Tarragona matematiksel olarak düşmediyse de bu dakikadan sonra bu ligde kalmaları çok zor. Takımın gücü ortada, şu ana kadar 21 puan alabilen takımın ligde kalması için kalan haftalarda mucize yaratması lazım. Zaragoza çok kaliteli bir kadroya sahip. Aimar, Milito takımı Şampiyonlar Ligine taşımak istiyor. Gerard Pique cezalı, Cuartero, Cesar Jimenez, Sergio Fernandez ve Agustin Aranzabal sakat. Bu eksiklere rağmen konuk takım Zaragoza bu maçtan 3 puanla ayrılacak ve Şampiyonlar Ligini kovalayacaktır. (18:00)

642 Valencia-Sevilla  1 2.00
Salı günü son saniye golüyle Şampiyonlar Liginden elenen Valencia moralsiz. Rakibi Sevilla ise Perşembe günü Tottenham’ı eledi fakat bu takımda yorgun. Sevilla’lı oyuncular Tottenham’ın özellikle son 30 dakikadaki amansız baskısını geçiştirmek için çok efor sarfetti ve bundan 3 gün sonra Valencia deplasmanına çıkıyorlar. Tottenham maçında sakatlığından dolayı forma giyemeyen kaleci Palop’un durumu belli değil. Ev sahibi takım yorgun Sevilla’yı yener. (22:00)

Haberin Devamı

İki takımın muhtemel 11’leri:

Valencia :Canizares, Miguel, Marchena, Ayala, Moretti, Joaquin veya Angulo, Albiol veya Pallardo, Silva, Villa, Morientes
Sevilla:  Cobeno veya Palop, Alves, Escude, Navarro, Puerta, Navas, Poulsen, Marti veya Maresca, Adriano, Fabiano, Kanoute        Â

Pazar Kuponu:
535 Everton-Charlton  1 1.50
546 B.Münih-B.Leverkusen 1 1.35
564 Tarragona-Zaragoza 2 1.65
642 Valencia-Sevilla  1 2.00

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!