Pazar Gezmesi Kanal D’de başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Pazar Gezmesi Kanal D’de başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 13:26

Kanal D’nin, Nazlı Ilıcak’ın ünlülerin evlerine konuk olacağı yeni programı “Pazar Gezmesi”, 2 Mart Pazar günü başlıyor.

Haberin Devamı

İzleyicileri, birbirinden farklı sürprizlerin beklediği programın ilk bölümünün konuğu ise Süper Star Ajda Pekkan. Deneyimli gazeteci-televizyoncu Nazlı Ilıcak, Kanal D’de “Pazar Gezmesi” adlı yepyeni bir programa başlıyor.

Nazlı Ilıcak programda; ünlülerin evlerine konuk oluyor, onlarla mutfağa giriyor, şarkılar eşliğinde yemekler hazırlıyor, danslar ediyor, oyunlar oynuyor.

“Pazar Gezmesi” gündeme eğlenceli bir mola veriyor

Programın konukları arasında Ajda Pekkan’dan Orhan Gencebay’a, Seyfi Dursunoğlu’ndan Ali Sabancı’ya kadar, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri var. “Pazar Gezmesi” ilk bölümünde Ajda Pekkan’ın orman içindeki muhteşem evine konuk oluyor. Süper Star, bugüne kadar ekranlarda hiç görmediğiniz maharetlerini “Pazar Gezmesi” için sergiledi. İlk kez mutfağa giren Pekkan, Nazlı Ilıcak’a elleriyle poğaça yaptı. Resim yapmayı da çok seven Süper Star, karakalem ile kendi portresini de Kanal D izleyicileri için çizdi.
Pazar Gezmesi’nin Ajda Pekkan’ın evine konuk olduğu ilk bölümü, 2 Mart Pazar günü, saat 13.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!