Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 15:44

Payitaht Abdülhamid dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Payitaht Abdülhamid'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde oynanan sinsi ve hain planların bir parçası olarak, Mahmud, Parvus’un da emriyle Şehzade Abdülkadir’i babasının yerine tahta geçmesi için hazırladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Payitaht Abdülhamid dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin son bölümünde Tahsin Paşa ve Bidar Sultan, Abdülhamid’in durumunu herkesten gizlerken, diğer yanda Naime de babasının ölüm döşeğinde olduğundan habersiz bambaşka bir acı içindeydi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Oynanan sinsi ve hain planların bir parçası olarak, Mahmud, Parvus’un da emriyle Şehzade Abdülkadir’i babasının yerine tahta geçmesi için hazırlamaktadır. Tahsin Paşa ve Bidar Sultan, Abdülhamid’in durumunu herkesten gizlerken, diğer yanda Naime de babasının ölüm döşeğinde olduğundan habersiz bambaşka bir acı içindedir…Hatice ve Kemalettin’in ilişkilerine tanık olmuştur Naime. Firuze’ye ise derhal Saraydan gitmezse gerçek kimliğinin açık edileceği söylenen bir not gelir… Köşeye sıkışan Firuze, Saraydan ayrılacak mıdır? Hatice ve Kemalettin,’Naime’nin şüphesi’ karşısında her şeyi itiraf edecekler midir? Marco’nun peşine düşmüş ve ölümle burun buruna kalmış olan Murad kurtulabilecek mi? Tahsin ve Bidar, Parvus ve Amerikalıların tuzağını bertaraf edebilecekler mi? Abdülhamid için kurtuluş umudu tükenirken, tekrar hayata dönebilecek mi?

Haberin Devamı

Payitaht "Abdülhamid" son bölümde neler yaşandı?

Abdülhamid ve Parvus’un önünde birer çanta durmakta, içlerinden birinde patlamaya hazır bir bomba bulunmaktadır. Kemalettin ve Hatice için ise Firuze’nin elindeki mektup aynı derecede tehlikelidir! Firuze ateşle oynarken, o ateşin sadece Hatice ve Kemalettin’i değil, kendini de yakacağını bilmemektedir. Bu sırada, Sarayda büyük bir deprem olur… Öyle ki; belki de Abdülhamid’in tahtını, itibarını ve de Osmanlı’nın topraklarını kaybetmesine neden olacak şiddette bir deprem

Parvus düşman ülkelerle birlikte kurduğu planı başarmanın keyfini sürerken, Abdülhamid kendini ilk kez bu kadar çaresiz hisseder… Kurtuluşa giden tek yol ise, Topkapı Sarayı’nda saklanan Hz. Osman’ın kılıcından geçmektedir. Murad bu kılıcı almak üzere görevlendirilir. Ancak kılıcın peşindeki tek kişi o değildir! Ve kılıcın tehlikeli ellere geçmesiyle birlikte, Abdülhamid ve İmparatorluk artık büyük bir krizin eşiğindedir

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!