Pavyonun mimarları

Şarkıcı Cenk Eren, işletmeci Ali Sayar ve Sabi Totah ile ortak olarak Etiler’de bulunan Set Kebapçı’nın yerine ‘My Pavyon by Cenk Eren’ adında gece kulübü açtı.

Cenk Eren’in kendi mekanında sahneye çıkması sevenlerini bir araya getirdi. Sabi Totah 20 yıldır sahnelerde yer alan Cenk Eren’in fikrini hayata geçirmekten gurur duyduğunu söylüyor. Pavyon çarşamba ve hafta sonu müşterilerine hizmet veriyor. Mekana gidenlerin kişi başı 125 TL ödediğini de belirteyim.

Ateşdağlı Avrupa’da

Türkiye turnesini bitiren DJ Suat Ateşdağlı, şimdi de Avrupa turnesine çıktı. Ünlü DJ bu gece Nürnberg’deki Diamond adlı kulüpte, yarın ise ise Frankfurt’daki Sansi Bar’da, cumartesi gecesi ise Zürih’deki Dialaila’da müzik yapacak.

Sevgiliden sürpriz

Salomanje ve Sortie’nin sahibi işadamı Erol Kaynar, geçtiğimiz hafta 61. yaşını kutladı. Erol Bey’e sevgilisi Yonca Bagana sürpriz yaptı. Yonca Hanım, havaalanına varana kadar nereye gideceklerini bilmeyen Kaynar’ı Prag’a götürdü. Sevgililer, üç gün aşıklar şehrinde romantizm dolu anlar yaşadı.

Kutoğlu’ndan yeni yıl daveti

Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Nişantaşı’ndaki mağazasında önceki gün yeni yıl daveti verdi. İstanbul’un şık hanımlarının davetli olduğu partide Kutoğlu yeni sezon koleksiyonunu da sergilendi. Kutoğlu’nun, İtalyan mimar Claudio Nardi tarafından tasarlanan ve minimalist çizgiler taşıyan butiğinde, ünlü modacının yeni tasarımlarını görme fırsatı bulan isimler arasında Serra Tokar, Arzu Sabancı, Ethel Baler, Esra Üstünkaya gibi tanınmış isimler bulunuyordu.
Davete katılanlar arasında AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış da vardı. Kutoğlu, Beyhan Hanım’la dostluklarının New York’ta yaşadıkları döneme kadar uzandığını söyledi. Beyhan Bağış ünlü modacının New York Moda Haftası’nda düzenlediği defileleri hiç kaçırmazmış.

Çapalar Detoks’a gittiler

Celal-Şebnem Çapa çifti geçtiğimiz hafta Uzakdoğu’ya uçtu. Celal Bey eşi şebnem Hanım’ı da ikna etmiş ve dünyaca ünlü bir detoks kampına yerleşmişler. Yeni yıl öncesi ruhen ve bedenen temizlenmeye karar verdiğini söyleyen Celal Çapa, yılbaşı öncesi dostlarına sürpriz yapmak için bu kampın yolunu tutmuş.
Yazarın Tüm Yazıları