PAÜ ile Zorlu Enerji'den öğrencilerin eğitimi için işbirliği

Güncelleme Tarihi:

PAÜ ile Zorlu Enerjiden öğrencilerin eğitimi için işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2017 15:56

PAÜ ile Zorlu Enerji'den öğrencilerin eğitimi için işbirliği

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki Pamukkale Üniversitesi'nin (PAÜ) Sarayköy Meslek Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrencilerin 'Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım' programı kapsamında staj yapmaları için Zorlu Enerji Grubuyla protokol imzaladı.
PAÜ, ülkenin daha çok ihtiyaç duyduğu yenilebilir enerji kaynaklarının kullanılması için Sarayköy Meslek Yüksekokulu bünyesinde 'Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım' programını açtı. 2017-2018 öğretim yılında öğrenci almayı planlayan PAÜ, bu bölgedeki özellikle jeotermal elektrik santrallerinde ve diğer santrallerde istihdam edilmek üzere kaliteli ara eleman yetiştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, Pamukkale Üniversitesi, öğrencilerin stajlarını yapmaları için Sarayköy İlçesi'nde Jeotermal Santrali bulunan Zorlu Enerji Grubu'yla protokol imzaladı.
Rektörlük makamında gerçekleşen protokol törenine; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Sarayköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, Sarayköy Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Özbaş, Zorlu Kızıldere Jeotermal Santrali İşletme Müdürü Ali Er ve Zorlu Kurumsal İletişim Sorumlusu Tamer Soylu katıldı. Protokol, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile Zorlu Kızıldere Jeotermal Santrali İşletme Müdürü Ali Er arasında imzalandı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!