Patronu uzun tatile izin vermedi

Melissa Eliyeşil, yeni yıla annesi Maria Hanım’ın ülkesi Kolombiya’da girecek.

Nitekim Eliyeşil ailesi, önceki gün Güney Amerika’ya uçtu. Aile yılbaşına hep birlikte Kolombiya’da girdikten sonra İstanbul’a dönecek ve bayramı da burada geçirecek. Çünkü Melissa Hanım, çalıştığı İpekyol firmasından daha uzun bir tatil için izin alamamış!

Horon teptiler

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Ağaoğlu, geçtiğimiz gün çalışanları için yeni yıl partisi düzenledi. Davete eşi Semra Hanım ve kızı Sena ile birlikte katılan Ali Ağaoğlu, partinin başında çalışanlarına hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmanın hemen ardından Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak ve sonrasında da Petek Dinçöz sahne aldı. Tuğba-Mehmet Ali Erbil çiftiyle horon tepen Ali Ağaoğlu, gecenin en keyifli ismiydi...

Ünü sınırları aştı

Yıllardır erkekler için hazırladığı haute couture tasarımlarıyla bilinen ve genellikle işadamlarından oluşan birçok ünlü ismin görsel imaj stratejilerini ve gardıroplarını hazırlayan Ferruh Karakaşlı, başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Karakaşlı, son olarak Moskova’ya el attı. Orada mağaza açacak olan Karakaşlı, mağazanın dekorasyon çalışmalarını takip amacıyla sık sık Moskova’ya gidip geliyor.

Tatile çıktı

Tohum Otizm Vakfı’nın çalışmalarını desteklemek ve otistik çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla geçtiğimiz ay Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen yardım gecesinde bir rekora imza atılmıştı. "Her Çocuk Bir Mücevherdir" adı altında düzenlenen gecede, tam 1 milyon 450 bin dolar bağış toplanmıştı. Vakıf Başkanı Mine Narin, yoğun geçen günlerden sonra iyi bir tatili hak ettiğini söyleyerek, yılbaşı ve bayram tatilini geçirmek üzere Uzakdoğu’ya gitti.

Styling Ece’den sorulur

Armani, Dior, MaxMara gibi markaların tanınmış yüzü Leticia Birkheur, İpekyol 2007 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu katalog çekimleri için İstanbul’a geldi. Katalog çalışmasında, ünlü manken Ece Sükan da styling danışmanlığı yaptı. Fotoğraf sanatçısı Koray Birand ve 50 kişilik set ekibinin katılımı ile Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen çekimlerde keyifli anlar yaşandı. Brezilyalı top model Leiticia, 1960’lı yılların kadınını ve onun günümüze yansıyan elegant tarzını objektiflere başarıyla yansıttı.

Kimsesiz çocukların hediyeleri ünlülerden

Divan’ın, sosyal sorumluluk bilinciyle 2003 yılından bu yana sürdürdüğü ve yardıma muhtaç çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdiği "Yılbaşı Yardım Ağaçları" kampanyasına ünlüler büyük ilgi gösterdi. Kampanyaya destek olmak ve herkesi bu kampanyaya davet etmek üzere Azra Akın, Yonca Evcimik, Burcu Kara, Nefise Karatay, Doğa Rutkay, Kürşat Başar, İpek Tuzcuoğlu gibi birçok ünlü, hediyelerini bırakmak üzere geçtiğimiz gün Bebek Divan Brasserie’de buluştu. Arzu Kaprol, Beyaz, Burcu Güneş, BKM Oyuncuları, Kerem Alışık, Işın Karaca, Ozan Doğulu, Tuvana Büyükçınar, Özcan Deniz ve Tan Sağtürk ise mekana gelemeseler de gönderdikleri hediyelerle kampanyayı destekledi.

Düğün seneye kaldı

Selin Fadıllıoğlu ile Mehmet Çolakoğlu’nun bu ay içinde evlenecekleri konuşuluyordu. Ancak aralık ayı bitti, yeni yıl gelip çattı, gençlerin cephesinden hálá düğüne dair ses seda yok. Belli ki evlilik bir süreliğine ertelendi... Düğün tarihini erteleyen çift, yeni yılı da İstanbul’da karşılayacak. Çünkü babası Metin Fadıllıoğlu, yeni yıl gecesi Nişantaşı Beymen Brasserie ve Ulus 29’da işlerin yoğun olacağını söyleyerek Selin Hanım’dan kendisine yardımcı olmasını rica etmiş.

2007’ye St. Tropez’de girecekler

Feryal-Kemal Gülman çifti, yeni yıla St. Tropez’de girmeye karar verdi. Gülman çifti, Kurban Bayramı’nı da fırsat bilip bir hafta boyunca orada kalacak. Çift, 12 yaşındaki oğulları Aslan Kemal’le birlikte bugün Fransa’ya uçuyor.

Romantik alternatif

Mövenpick Hotel Istanbul, butik otel konseptine uyan özel bir yılbaşı programı hazırladı. Yeni yıl gecesi AzzuR Restaurant’da, mumların aydınlattığı romantik bir ortam, canlı müzik ve başaşçı Maximilian J.W tarafından hazırlanan özel lezzetler konukları bekliyor olacak.
Yazarın Tüm Yazıları