Patronlar kral sofrasında

Lüksemburg Fahri Konsolosu olan Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, temaslarda bulunmak üzere Türkiye’yi ziyaret eden Lüksemburg Kraliyet Ailesi onuruna Sakıp Sabancı Müzesi’nde bir yemek verdi.

Haberin Devamı

Yemeğe, Lüksemburg Kraliyet ailesi mensupları, Lüksemburg Grand Dükü Henri Albert Gabriel Félix Marie Guillaume ve Lüksemburg Grand Düşesi Maria Teresa Mestre, Lüksemburg iş dünyasının önde gelen yatırımcı ve yöneticileriyle Türk iş dünyasından isimler katıldı.
Müzedeki akşam yemeğinde, küresel ekonomide meydana gelen gelişmeler ve Türkiye ile Lüksemburg arasındaki ticari ilişkiler konuşuldu.

Sanat ve eğlencenin adresi

İstanbul gecelerin en popüler adreslerinden Nişantaşı Biber, sanat ve eğlenceyi buluşturan bir etkinlikle kış sezonuna merhaba dedi.
Nişantaşı Biber’in sahibi Onur Büyükalp ile Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Ayfer Toprak- Cengiz Karavan çiftinin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, ünlü ressamların eserleri sergilendi.
İş, sanat, moda ve spor dünyasından bir çok ünlü ismin katıldığı gece, ünlü DJ Cüneyt Kurt’un keyifli müzikleriyle renklendi.

Haberin Devamı

Nişantaşı ve Bebek’teki Biber Bar’ı alarak yeme içme ve eğlence sektörüne giren Onur Büyükalp yatırımlarının süreceğini söyledi.

Remzi İren’den Sema Çulam’a Hikmet Çetinkaya’dan Canan Berber ve Suna Boyacı’ya kadar Türkiye’nin önemli ressamlarının 18 eseri Nişantaşı Biber’de sergileniyor.

Unutmamak için yaktılar

Türkiye’nin önde gelen 35 sanatçısı, Sivas Katliamı davasının zamanaşımına uğramasına tepki göstermek için kısmen yaktıkları eserlerini ‘Unutmamak’ adlı sergide bir araya getirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın ev sahipliğinde Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde açılan sergiye eser veren Adnan Çoker, Bubi, Bedri Baykam’ın da aralarında olduğu sanatçılar katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları