'Pato için gece gündüz dua ediyoruz!"

Güncelleme Tarihi:

Pato için gece gündüz dua ediyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2015 13:09

Corinthians Başkanı Roberto De Andrade, Galatasaray, Lazio ve Fiorentina'nın talip olduğu Pato için, "Onu satabilmek için gece gündüz dua ediyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Bir süredir Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Alexandre Pato’nun bonservisi, Brezilya kulübü Corinthians’ta bulunuyor. Sao Paulo ile 31 Aralık’a kadar kiralık kontratı olan 25 yaşındaki futbolcu için, Corinthians Başkanı Roberto De Andrade’den çok ilginç açıklamalar geldi. Lazio ve Fiorentina’nın da talip olduğu Pato’yu Milan’dan transfer eden Andrade, "Onu aldığım için pişmanım. Yaşanan düşüş onun suçu. An itibariyle onu satabilmek için gece gündüz dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

2012'DE 15 MİLYON EURO'YA ALMIŞLARDI
Brezilya kulübü, 2012-2013 sezonunun devre arasında, Milan’a 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, Pato’yu renklerine bağlamıştı. Ancak Sambacı, o günden bu yana bekleneni bir türlü veremedi.

İlk sezonunda 10 gol, ertesi sezon 9 gol atan Pato’nun, bu sezon itibariyle Sao Paulo’da 7 maçta 2 golü var ve yeni yıl itibariyle Corinthians’a geri dönecek. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!