Patlamada 4 çocuğunu kaybetti: Dünyam her şeyim bitti

Güncelleme Tarihi:

Patlamada 4 çocuğunu kaybetti: Dünyam her şeyim bitti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 17:23

Gaziantep’in merkez Şahinbey ilçesine bağlı Akdere mahallesinde dün gece kına gecesinde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin çoğunun çocuk ve kadın olduğu öğrenildi. Patlamada 4 çocuğunu kaybeden Emine Ayhan'ın, "Dünyam her şeyim bitti çünkü 5 çocuğumdan biri kaldı. Eğer kalan 1 çocuğum olmasaydı intihar ederdim çünkü dayanamıyorum" sözleri yürekleri dağladı.

Haberin Devamı

Patlamada çocuklarını ve yakınlarını kaybeden bombalı saldırının kurbanları Sputnik'ten Hikmet Durgun'a konuştu.

Patlamada 4 çocuğunu kaybettiğini, eşinin de yoğun bakımda olduğunu anlatan Emine Ayhan, yaşananları şöyle aktarıyor: "Düğün bizim yakın akrabamızındı. Ben eve su içmeye giderken birden büyük bir patlama oldu. Önce havai fişek veya başka bir patlama olduğunu düşündük. Hemen patlama yerine koştum baktım ortalık kan gölüne dönmüş ve her yer ceset yeri olmuş. Çocuklarımı aradım ancak cesetlerini buldum. O an sinir krizi geçirdim. Dünyam her şeyim bitti çünkü 5 çocuğumdan biri kaldı. Eğer kalan 1 çocuğum olmasaydı intihar ederdim çünkü dayanamıyorum."

KIZIYLA BİRLİKTE 8 YAKININI KAYBETTİ

Patlamada kızını, dayısını ve kuzenlerini kaybeden Gule Bayhan adlı 48 yaşındaki kadın yaşananları güçlükle anlatıyor: “Düğün kınası oluyordu. Evin içerisindeydik birden büyük bir patlama oldu. Hemen düğün alanına gittik baktık ki her yerde cesetler var. Korkunç bir manzaraydı. O an kızımı aradım ama bulamadım. Hastaneye gittim dediler kızın ve dayın ölmüş. Kızım nişanlıydı daha gelinlik giyecekti. Şimdi ben onsuz ne yapacağım. Bu patlamada 8 yakınımı kaybettim. Kim yapmışsa Allah belasını versin. Sorumlular bir an önce bulunsun. Yeter artık bu son saldırı olsun."

Haberin Devamı

Patlamada 4 çocuğunu kaybetti: Dünyam her şeyim bitti

 'GENCECİK ÇOCUKLARA NASIL KIYDILAR?'

13 yaşındaki oğlu Muhammed'i yitiren Halime Alparslan ise gözyaşları arasında güçlükle konuştu. Mezarlıkta zaman zaman sinir krizi geçiren anne Halime, "Oğlumun parçalarını yerde gördüm. Kucağımda hastaneye götürdüm. Önce dediler ağır yaralı sonra ölüm haberi verdiler. Yıkıldım. Dünyam bitti. Oğlum okul okuyordu. Ona nasıl kıydılar? Ne suçu vardı? Bu ne zalimlik, ne vahşet. Gencecik çocuklara nasıl kıydılar?" diye feryat etti.

BAKMADAN GEÇME!