Patara'da karma sergi

Güncelleme Tarihi:

Patarada karma sergi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 12:23

Patara'da karma sergi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve InGlobe Congress Platformu işbirliğiyle Kaş- Patara Antik Kenti'nde 'Innovation and Global Issues in Social Sciences III' adıyla uluslararası kongre ve karma sergi düzenlendi.

Dünya çapında akademisyenlerin, bürokratların ve sivil toplum örgütlerinin bilgi ve deneyimlerini paylaşacakları bir platform oluşturarak küresel sorunlara yenilikçi çözümler üretilmesini sağlamak amacıyla gerçekleşen kongrede, karma sergi küratörlüğünü Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu yaptı.

Sergi hakkında bilgi veren Doç. Dr. Ömer Zaimoğlu, 137 sanatçının eserlerinden oluşan uluslararası karma sergide, AÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Özcan Özkarakoç'un da heykellerinden oluşan kişisel sergisi yer aldığını söyledi. Tarihi önemiyle eşsiz bir yer olan Patara'da birbirinden kıymetli eserlerin yer aldığı serginin görülmeye değer olduğu belirten Doç. Dr. Zaimoğlu, serginin yarına kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacağını ifade etti. Doç. Dr. Zaimoğlu, desteklerinden dolayı Patara Kazı Başkanı AÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva İşkan Işık'a ve Kongre Başkanı Prof. Dr. Nurettin Bilici'ye teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!