Pastayı da kaptan almış

Güncelleme Tarihi:

Pastayı da kaptan almış
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 21:31

G.Saray’dan Çin’e giden ve Florya’da arkadaşlarıyla son kez görüşen Burak Yılmaz için kesilen pastayı, kaptan Selçuk İnan’ın aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

VE o pastayı da Galatasaray Kulübü değil, Selçuk İnan almış!
8 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında Çin’in Gouan Kulübü’ne transfer olan Burak Yılmaz’a önceki gün takım arkadaşları Florya’da bir veda yemeği düzenlemişti.

İZİN ALDI...

Arkadaşlarının daveti üzerine Florya’da veda konuşması yapan Burak için bu organizasyonu teknik direktör Mustafa Denizli’den izin alarak başta kaptan Selçuk ve takım arkadaşlarının yaptığı öğrenildi.
Veda töreninin yanı sıra Burak Yılmaz için kesilen pastayı da kulübün değil, Selçuk İnan’ın aldığı ortaya çıktı.

BUGÜN GİDİYOR

Sarı kırmızılı yönetimin, 142 maçta 82 gol 25 asistlik katkı yapıp Galatasaray’da 3 yılda 7 kupa kazanan Burak Yılmaz’a bir veda plaketi vermeyip tören yapmaması da camia içinde konuşuldu. Bu arada dün Beijing Gouan Kulübü’nün temsilcileri İstanbul’a geldi ve Burak ile görüştü. Bugün İstanbul’dan ayrılacak olan milli golcü, direkt olarak Çin’in yolunu tutarak 3.5 yıllık imza atacak.
Gouan Kulübü, Galatasaray’a 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini tek seferde ödeyecek. Çinliler, Burak’ın 1 yıllık ücreti olan 7 milyon Euro’yu da futbolcuya peşin verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!