Paslanmaz Korkuluklarla Yollar Daha Güvenli

Güncelleme Tarihi:

Paslanmaz Korkuluklarla Yollar Daha Güvenli
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 12:19

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARDA ARAÇ VE YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN REFÜJ VE YAN YOLLARA PASLANMAZ KORKULUKLAR YERLEŞTİRİYOR.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaya ve araç güvenliğini sağlamak amacıyla taşıt ulaşım ağındaki kavşakları paslanmaz korkuluklarla donatırken, aynı zamanda da estetik görünüm kazandırıyor.
Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Çetin Emeç Bulvarı’ndaki refüjde bulunan çelik halatları kaldırarak, yerlerine yükseltilmiş beton duvar üzerine paslanmaz korkuluklar yerleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, Çetin Emeç-Mevlana Köprülü Kavşağı’nın köprü korkuluklarını da yine paslanmaz korkuluklarla yeniledi.
AMAÇ, YAYA VE ARAÇ GÜVENLİĞİ
Hem bir kaza durumunda araçların karşı şeride geçmelerinin önüne geçmek hem de yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla böyle bir düzenlemeyi gerçekleştirdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Çetin Emeç Bulvarı, Gençlik Caddesi-Şehit Gönenç Caddesi Kavşağı ile Doğukent Caddesi-Turan Güneş Caddesi kavşaklarında paslanmaz korkuluk çalışmalarının tamamlandığını söylediler.
Yetkililer, başta 70 gün köprüsünde olmak üzere gerekli yerlerde çalışmalara devam edeceklerini belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!