Pascal Nouma’yı transfer etti

DEMSA Group adlı şirketiyle başarılı işlere imza atan Demet Sabancı Çetindoğan, dünyaca ünlü moda kanalı Fashion TV Türkiye ile medya sektörüne girdikten sonra ZTV adında bir de eğitim kanalı kurmuştu.

Haberin Devamı

Son olarak World Travel Channel adında bir turizm ve seyahat kanalı açan Çetindoğan, attığı her adım olay olan Beşiktaş’ın efsanevi futbolcusu Pascal Nouma’yı transfer etti. Nouma, World Travel Channel için yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği iki program hazırlayacak. “Day by Night” adlı program şehirlerin popüler eğlence adreslerini, “Futbol Şöleni” de spor dünyasını ekrana taşıyacak.

Şampiyona ÖDÜL

Shop&Miles Sailing Cup’ın son etabı olan Göcek Cup’a katılan yelkenciler, Les Voiles de Saint Tropez yarışlarına katılabilmek için kıyasıya yarıştı. 10-11 Eylül günlerinde düzenlenen etabın şampiyonu, By Farr Lemon teknesi oldu. Ekip, ödülünü Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge’nin elinden aldı.

Yasak aşk değil!

Yiğit Doğusoy’dan yaz başında boşanan Fey Group’un ortaklarından Figen Erenel, kendisi gibi işletmeci olan Altuğ Önder’le ilişki yaşamaya başladı. Ancak Önder’in evli olduğu iddia edildi. Önder’in eşinden iki yıl önce ayrıldığını ve boşanmak üzere olduğunu söyleyen Erenel, “Yasak aşk yaşamıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

New York’ta Türk galerisi

İpragaz ve MyNet’in sahibi Emre Kurttepeli ile Soyak İnşaat’ın ortaklarından Erkut Soyak, New York’un en saygın galerilerinin bulunduğu Chelsea’de sanat galerisi açtı. 10 ve 11’inci sokaklar arasındaki “514 West 24th Street” adresinde hizmete giren, Mel Doğan’ın da ortak olduğu C24 Gallery, Amerika ve Avrupa şehirlerinin dışından gelen seçkin çağdaş sanat eserlerini sunmak üzere tasarlandı.

Reina Su Avrupa’da

Reina, SuAda Club, Nomad’s, Supper Club gibi popüler adresleri bünyesinde bulunduran Su Entertainment Group, “Reina Su” markasıyla içme suyu piyasasına girmişti. Özel tasarlanan cam şişesiyle kısa zamanda büyük ilgi gören Reina Su, Türkiye sınırlarını aştı, 6-11 Eylül günleri arasında düzenlenen dünyanın en önemli tekne fuarlarından Cannes Boatshow’da tanıtıldı. Mine Kalpakçıoğlu, Vicem Tekneleri ile birlikte düzenledikleri lansmanın ardından verilen partide Reina Su’yu Avrupa sosyetesine tanıttı.

Yaz partileri devam ediyor

Haberin Devamı

İstanbul yazın son günlerini yaşarken, Anjelique’te dünyaca ünlü DJ’lerin performans sergilediği partiler hız kesmeden devam ediyor. Mekânda bu akşam Grammy adayı DJ Andy Caldwell performans sergileyecek.

Yazarın Tüm Yazıları