Paşa'ya iki Bulgar

Güncelleme Tarihi:

Paşaya iki Bulgar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 14:38

Kasımpaşa Kulübü, Bulgar futbolcular Georgi Sarmov ve Nikolay Dimitrov ile 5'er yıllık sözleşme imzaladı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın içindeki kulüp binasında yapılan ve Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal ile futbolcuların menajeri Nesim Özgür'in hazır bulunduğu törende, Sarmov ve Dimitrov, kendilerini 5 yıllığına lacivert-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sidal, imza törenin ardından yaptığı açıklamada, sezon boyunca takip ettikleri iki oyuncuyu transfer ettiklerini ifade ederek, “İki oyuncuyu da Levski Sofya'dan aldık. İkisi de Bulgar Milli Takımı'nın oyuncularıdır. Her ikisi de orta saha oyuncusu. Türk futbolu ve Kasımpaşa için hayırlı olsun” dedi.

Transferlerin devam edeceğini belirten Sidal, “Takımın şablonunu koruyarak, 3-4 transfer yapacağız. Bizde bir tek Murat Erdoğan'ın sözleşmesi bitti. Onunla da sorun yaşamayız, mukavelesini uzatırız. Takımımızı koruyacağız” şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Sidal, teknik direktörleri Yılmaz Vural'ın şu anda tatilde olduğunu ifade ederek, “Hocamızla konuşuyoruz. Transferleri onun bilgisi dahilinde yapıyoruz. Aramızda verilen sözler var, imza o kadar önemli değil. Tatilden geldiği zaman 1 veya 2 yıllık sözleşme yaparız” diye konuştu.

Savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olan 25 yaşındaki Georgi Sarmov ise Kasımpaşa'nın önümüzdeki sezon hedefleri olduğunu, hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Sarmov, 7 kez Bulgar Milli Takımı formasını giydiğini kaydetti.

Hücuma yönelik orta saha oyuncusu olan 23 yaşındaki Nikolay Dimitrov da Türkiye Ligi'nin Bulgar Ligi'ne göre daha kaliteli bir lig olduğunu ifade ederek, “Takımın da benim de hedeflerimiz var. Hedeflerimi gerçekleştirmek için Türkiye'ye geldim” şeklinde konuştu.

Menajer Nesim Özgür ise her iki oyuncunun bundan sonra milli takımın değişmez oyuncuları olacağını ifade ederek, “Dimitrov 3 kez (A) Milli Takıma çağrıldı. Şimdi de buradan milli takıma gidiyor. Belçika ile maçları var” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!