Paşavat Ailesinden AK Parti’ye Destek

Güncelleme Tarihi:

Paşavat Ailesinden AK Parti’ye Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 14:08

MARDİN’DE AŞİRET VE AİLELERİN AK PARTİ’YE DESTEĞİ SÜRÜYOR.

Mardin’de aşiret ve ailelerin AK Parti’ye desteği sürüyor.
Kentin ileri gelen ailelerinden Paşavat ailesi de AK Parti’ye desteğini açıkladı. Konuya düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, “Öncelikle Paşavat ailesini tercihlerini istikrardan yana kullandıkları için canı gönülden tebrik ediyorum. Paşavat ailesi, Mardin ve Mardin’in dışında yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla kentin gururu haline gelmiş sayılı ailelerdendir. Daha önce de AK Parti ile ilişkili olan Paşavatlar siyasette aktif rol alan bir ailedir. Teşkilatçılığı çok iyi bilen Paşavat ailesi her konuda faydalanabileceğimiz donanımlı ender ailelerdendir. Topyekun bizlere vermiş oldukları bu destekle gücümüze güç, cesaretimize cesaret katmışlardır” dedi.
Paşavat ailesinin bu kararlı tutumunun örnek teşkil edileceğini belirten AK Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ise, şunları kaydetti:
“Diğer bütün aile ve aşiretleri AK Parti çatısı altında olmaya davet ediyorum. 14 yıldır bölgemizin her karış toprağına hizmeti getiren sadece AK Parti’dir. Kişisel sorunları bir yere bırakıp, araya fitne tohumu ekmeye çalışanlara mahal vermeden gerçek istikrarın tek sahibi olan AK Parti’ye sahip çıkalım. Çünkü başka Güneydoğu, başka Türkiye yok. Biz kendimize sahip çıkmasak başkası bize aman demez. Ülkenin bu üç ay zarfı içerisinde düşmüş olduğu durumu hep birlikte gördük. Bir daha bu durumların yaşanmaması için herkesin Paşavat ailesi gibi AK Parti çatısı altına bekliyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!