Paşa'nın Melekleri'nde parola 'galibiyet'

Güncelleme Tarihi:

Paşanın Meleklerinde parola galibiyet
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 12:42

Paşa'nın Melekleri'nde parola 'galibiyet'

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyespor Bayan Hentbol takımı, Süper Lig'in 10'uncu hafta karşılaşmasında Samsun Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak. 15 günde 5 maç oynayacaklarını belirten antrenör Birol Ünsal, “Zor bir süreç bizi bekliyor ama biz de bunun farkındayız" dedi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, 11 Aralık Pazar günü deplasmanda Samsun Gençlik Spor Kulübü karşısına çıkıyor. Ligde maç eksiğiyle 5'inci sırada bulunan Paşa'nın Melekleri ve Samsun temsilcisinin mücadelesi Samsun Atatürk Spor Salonu'nda saat 13.00'da başlayacak.

Muratpaşa Belediyespor'da Diğdem Hoşgör ve Gülsüm Güleçyüz sakatlıkları sebebiyle bu maçta oynayamayacak.

15 GÜNDE 5 MAÇ

Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, 15 günde 5 maç oynayacaklarını belirterek, “Samsun Gençlik, sonrasında sahamızda Ankara Yenimahalle ve Eskişehir Hentbolla oynayıp sonra deplasmanda Kastamonu Artsam Koleji'yle karşılaşacağız. Ardından sahamızda dönüp Zağnos Spor Kulübü'nü ağırlayacağız. Yoğun maç trafiği içerisindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor ama biz bunun farkındayız" diye konuştu.

Ünsal, ortalama her 3 günde bir maça çıkacaklarını ancak her maçı kendi içinde değerlendirdiklerini söyledi. Bu zorlu virajı en az kayıpla ve hatta kayıpsız atlatmayı hedeflediklerini dile getiren Birol Ünsal, “Üst üste maça çıkmanın getireceği fiziksel yorgunluk kadar bir maçtan alacağımız olası kötü sonuç etkisini tüm sürece yayabiliyor. Bunu yaşamamak için her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!