Partizanlığın böylesine pes

ANKARA Adliyesi çevresinde hizmet veren taksi durakları sorumlusuyum.

150 arkadaşım adına size yazıyorum.

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı, yaklaşık iki yıldır adliyelerin önünde taksicilik yapıyor.

Daha öncelerı haciz ve keşif işlerine biz bakardık. Bu araçları sayın Cemil Çiçek, Adalet Bakanı iken çıkarttı. Şoförleri özellıkle Yozgat’tan geldi. %80 civarı eş-dost akraba bu araçlar yüzünden ekmeğimiz kesildı. Bir de bu araçlar vatandaşa acayip bir şekilde kazık atıyor. Taksinin 30.00 TL’ye gittiği yere 60.00 TL alıyor.

Ekstraları da cabası...

Bu araçların tarife listesini görseniz akıllara zarar.

İlgililer bu olayı görmezden geliyor ama vurgun çok büyük üzerine gitmenizi istiyoruz.

Hasan KABADAYI

Harita metotlu adisyon

İSTANBUL’dan gelen bir arkadaşımın ısrarı ile, Ankara’nın Or-an semtindeki Kalbur Restoran’a gittik. Masalar tamamen doluydu. Mezeler, balık ve servisten de memnun kaldık. Hesabı istedik ve kredi kartı ile ödemek istedik. Kredi kartı geçmediğini, peşin çalıştıklarını söylediler.

Peki, dedik. Hesap pusulası geldiğinde ise şaşkınlıktan dilimi yutacaktım. Bizim ilkokulda kullandığımız, çizgili harita metot defterinden yırtılmış bir sayfaya, yediklerimiz yazılmıştı. Diğer masalara da aynı biçimde hesap gitti. Fiş-fatura da vermediler. Vergisiz peşin kazanç... Maliye, kapı-kapı dolaşıp kiracıların kontratlarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığını araştırıyor. Kiracılar zaten başlarını sokacak bir evleri olmadığı için zar-zor geçiniyor. Maliyeciler asıl günlük önemli miktara cirosu olan ve harita metot defteri kullanan bu gibi yerleri denetlesin...

S.A.-Emekli öğretmen

Büyükşehir, AOÇ’yi yapboz tahtası yaptı

ATATÜRK Orman Çiftliği, Belediyenin insiyatifine bırakıldıktan sonra ’yapboz’a döndü!

Belediye, aklının estiği gibi oynuyor Çiftlikle..

En son geçerken gördüm, ’Marmara Köşkü’nün altına denk gelen yolda, kaldırım genişletme bahanesiyle çitler yıkılmış, ağaçlar kesilmiş.

Eski korumalı haline getirilmezsezse, talan olması an meselesi. Yoldan geçen aracın birinden atılan izmarit, direnen ağaçların da sonu olabilir.

AOÇ, ’malum zihniyetin’ babasının çifliği değil ki!

Ata’nın, Türkiye’ye mirası...

Böyle mi korunmalı?

M.T.

KISA...KISA...

YAKLAŞIK 10 gündür Çayyolu 8. caddenin ışıkları yanmıyor. Şikayet edilmesine rağmen karanlık içinde her yer. Çayyolu bölgesinin en büyük en işlek caddesi olmasına rağmen karanlık içindeyiz.

Sezgin US

ANAP
Genel Merkezi’nde bugün 11.00’de eski Bakan İmren Aykut ve Ayşe Füsun Gönül, "Siyasette Kadının Başarısı’ adlı konferansta konuşacaklar.

GÜNÜN SÖZÜ

"Sahip olduklarına sevinen, sahip olmadıklarına üzülmeyen kişiler akıllıdır."

(Konfüçyüs)
Yazarın Tüm Yazıları