Partiden erken ayrıldı

Mehmet Tuna ve Etiler Şamdan’ın başına geçirdiği kızı Melda Tuna, önceki akşam Supermarket by Longtable’da düzenlenen partiye ev sahipliği yaptı. Mehmet Bey’in, boşanmak üzere olduğu eşi Şehnaz Tuna’dan olan 15 yaşındaki kızı Deniz Tuna da geceye katılanlar arasındaydı. Mehmet Tuna, bir toplantısı nedeniyle İzmir’e gitmek zorunda olduğu için geceden erkenden ayrıldı.

Haberin Devamı

Romantik yürüyüş

Laila’nın sahibi Şefik Öztek, oyuncu Şebnem Özinal’la evlendikten sonra gece hayatına veda etmişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Öztek’e geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda rastladım. Yağmurlu havada, eşiyle el ele yürüyüş yapıyordu...

Eşofmanla Akmerkez turu

Girdiği her ortamda şıklığıyla adından söz ettiren ve bir giydiğini bir daha giymeyen Ender Mermerci, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı. Ancak eşofmanının üzerine giydiği kürkü ve Hermes çantasıyla bu kez şıklıktan çok uzak bir görüntü çizdi.

Mecmua’dan renkli merhaba

İşadamları Cüneyt Yakut ve Murat Varol’un kurduğu IPR Yayın Grubu’nun ilk dergisi Mecmua, yayın hayatına 1 Mart’ta başlayacak. Dergi için geçtiğimiz gün Cahide Palas’ta bir tanıtım partisi düzenlendi. Derginin havaalanlarında ücretsiz dağıtılacağı açıklandı.

Haberin Devamı

Çocuklar teyzeye emanet

Seben Koçibey, geçtiğimiz gün ablası Alara Koçibey’in çocuklarıyla birlikte Akmerkez’deydi. Seben Hanım yeğenleriyle önce mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı, sonra da yemek yedi.


GECE KUŞU

İtalyan şeften özel tatlar

Tolga Atalay’ın sahibi olduğu Frederic’s, dünyaca ünlü şef Michele Serafini’yi ağırlıyor. W Otel’in içinde hizmet veren Frederic’s, bugün ve yarın Serafini’nin hazırlayacağı özel mönüyü konukların beğenisine sunacak.


KISA KISA

Karma sergi

Moda’daki Esin Sanat Galerisi, bir karma sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Alp Bartu, Bahattin Odabaşı, Ercüment Tarhan, Mehmet Alagöz, Metin Gönül, Şerif Günyar ve Veli Sapaz’ın eserleri, 26 Şubat Cumartesi gününden itibaren galeride sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Diva Günay’da

Günay Restoran, sahnesinde müzik dünyasının ünlü isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Mekânda cuma gecesi eğlence Hasan Yıldırım’la başlayacak, Bülent Ersoy’un performansıyla zirve yapacak. Oryantal Didem de dansıyla geceye renk katacak.

Yazarın Tüm Yazıları