Parola şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Parola şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 01:00

Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, çetin bir sürecin kendilerini beklediğini belirtip, “Çalışmalarımızın karşılığını almak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Lig Kırmızı Grubun ilk devresini lider tamamlayan Ankaragücü, Antalya’da sürdürdüğü devre arası çalışmalarını tamamladı. Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ikinci devrenin zor ve çetin geçeceğini belirtip, şöyle konuştu. “Verimli bir kamp dönemi geçirdik. Yaklaşık iki hafta süreyle tempolu ve hırslı bir şekilde çalıştık. Kamp süresince 4 hazırlık maçı oynadık. Hazırlık maçlarında gördüğümüz eksikliklerimizi giderdik. İkinci devre daha zor ve çetin geçecek bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Artık maç haftasına giriyoruz. İnşallah ligin başlangıcı ile beraber iyi bir hava yakalar ve yaptığımız çalışmaların karşılığını alırız.” 

İYİ BİR SERİ YAKALAMALIYIZ

Takım kaptanı Erhan Şentürk, kampın güzel geçtiğini dile getirip, “Takım içindeki uyum üst seviyede. Yaptığımız hazırlık maçlarında hocamızın bizden istediklerini vermeye çalıştık. İkinci yarıya inşallah çok daha güçlü başlayacağız. Aydınspor ile oynayacağımız ilk maça galip gelip, bir seri yakalamak istiyoruz. Sezon sonunda şampiyon olmak için tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

TARAFTARIN DESTEĞİ ÖNEMLİ

Takım olarak daha iyi bir performans sergilemek için çok çalıştıklarını belirten Serkan Balcı ise şöyle konuştu:
“Takım olarak birlik ve beraberliği iyi sağladık. İnşallah ilk devrede gösterdiğimiz performansın üstüne katarak daha iyi bir performans sergileyeceğiz. Bütün taraftarlarımızı maçlara desteğe bekliyoruz. Ligin ikinci devresi daha sert ve mücadeleci geçecek. Taraftarlarımızın her zaman arkamızda olmasını istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile İnşallah Ankaragücü’müzü şampiyon yapacağız.”
Ankaragücü, 15 Ocak’ta deplasmanda Aydınspor 1923 ile ikinci devrenin ilk karşılaşmasına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!