"Parkını Anlat" Fotoğraf Sergisi

Güncelleme Tarihi:

Parkını Anlat Fotoğraf Sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 10:28

ANFA Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Parkını Anlat Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren en iyi 54 fotoğraf, Kızılay’daki Büyükşehir Belediyesi Metro Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlandı.
Sergide bin 118 üniversite öğrencisinin 3 bin 854 fotoğrafla yarıştığı “Parkını Anlat Fotoğraf Yarışması"nın en çok beğenilen 54 fotoğrafı yer alıyor. Açıldığı ilk günden beri vatandaşlardan da ilgi gören fotoğraf sergisi, aynı zamanda parkların tanıtımını da yapıyor. Gençlik Parkı, Mavi Göl, Mogan Parkı, Kuzey Yıldızı, Göksu, Botanik Park gibi parkları en iyi anlatan fotoğrafların yer aldığı sergi, bilmeyenler için boş vakitlerde gidilebilecek yerler hakkında da fikir veriyor.
Yarışmada, Ankara’da bulunan dev rekreasyon alanları ve parklarda en iyi kareyi yakalayan fotoğraf sanatçıları kıyasıya yarıştı. Yarışmanın birincilik ödülünü, Mogan Park’ta gün batımında eşinin fotoğrafını çeken Gazi Üniversitesi doktora öğrencisi Tuna Akçay, ikincilik ödülünü Seğmenler Parkı’nı çeken Tuba Peker, üçüncülük ödülünü ise yine Mogan Park’ta gün batımı fotoğrafıyla İsmail Acar kazandı. Birinci olan sanatçıya Canon EOS 600 D, ikinciye GO-PRO Hero 3 Black Edition kamera ve üçüncüye IPAD mini hediye edildi.
En iyi 54 fotoğraf, 15 Kasım’a kadar Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!