Paris'in ucuz alışveriş noktaları

Güncelleme Tarihi:

Parisin ucuz alışveriş noktaları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 09:39

Lüks giyim ve moda denince akla gelen ilk şehirlerden biri şüphesiz Paris. Peki, Paris'te ucuz alışveriş nerelerden yapılır, neler alınır?

Haberin Devamı

Paris her yıl tatil deyince ilk akla gelen destinasyonların başında geliyor. Her yıl milyonlarca tursiti ağırlayan bu şehir, tarihi binaları ve turistik yerleri ile öne çıksa da Paris'e sırf alışveriş için gelenlerin sayısı da hayli fazla. Lüks giyim ve moda denilince akla ilk gelen şehirlerden olan Paris'te dünyaca ünlü pek çok markanın havalı butiklerini, hesaplı ve Fransız tasarımcıların elinden geçmiş ürünler de bulmak mümkün. Paris'teki ikinci el butiklerden, şehrin dışındaki outletlerden ve ünlü pazarlardan pek çok tasarım ürün ve obje bulmak mümkün. Paris'te yer alan ucuz alışveriş noktaları:

Parisin ucuz alışveriş noktaları

Haberin Devamı

1. BAZAR DE LA MODE

Paris'in bohem semti Le Marais'te tasarım dükkanlarının arasında kalmış olan küçük bir outlet mağazası olan Bazar de la mode, depo şeklindeki mağazasında pek çok ünlü tasarımcının bir önceki sezon ürünlerini satıyor. Outlet ürünlere yüzde elliden yüzde yetmişe varan oranlardaki indirimlerle sahip olabilir, alışveriş turunuza civardaki kafelerde kahve molası vererek devam edebilirsiniz.

2. BİT PAZARLARI

Paris'te haftasonunu geçirecekseniz belirli bölgelerde her pazar günü kurulan ikinci el tasarım ürünlerine ulaşabileceğiniz pazarları ziyaret etmeyi unutmayın. Resim ve tablolardan çeşitli objelere ve hediyelik eşyalara, ikinci el tasarım ve vintage kıyafetlerden ayyakabı ve çantaya kadar pek çok ürünü oldukça avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz. Pazarlarda yaklaşık bine yakın satıcı tezgahlarını açıyor. On binlerce üründen size uygun birşeyler bulmak için metronun dördüncü hattında bulunan Porte de Clignancourt durağında inerek bu pazarlardan birini keşfe çıkabilirsiniz. Pazarda dolaşırken kısa bir mola vererek sokak satıcılarından Paris'in ünlü waffle'ını tatmayı unutmayın.

Parisin ucuz alışveriş noktaları

Haberin Devamı

3. LA VALLE VİLLAGE

Paris'in en ünlü outletlerindne biri olan La valle village, lüks markaların ürünlerine yüzde otuz indirimle sahip olma şansı sunuyor. Spor giyimden şık tasarımlara ve haute couture kıyafetlere kadar aradığınız pek çok parçayı bulabileceğiniz outlete sabah 9 dan 12'ye kadar Cityrama önünden kalkan otobüslerle ulaşmak mümkün. İsterseniz otobüse 24 saat önceden rezervasyon yaparak gidiş saatinizi belirleyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!